Cumulus Controller kulcs nélküli hozzáférés-vezérléshez az Abloy UK kínálatában

Az új Cumulus Controller digitális kulccsal történő mobil hozzáférést biztosít a biztonsági termékek széles skálájához, lehetővé téve az ajtók kulcsok nélküli zárását, nyitását.

Mivel Bluetooth-kapcsolattal rendelkezik, a Cumulus a legtöbb elektromos zárat és egyéb elektronikus ajtózárat a mobilalkalmazásban található digitális kulccsal nyitja ki, nem pedig fizikai hitelesítő adat segítségével (kulcs, kártya, távirányító).

Forrás: Abloy UK

A vezérlő az Abloy termékekkel és bármilyen márkájú hardverrel is működik, kompatibilis vezetékezéssel. Ez a kis eszköz beépíthető szekrénybe vagy ajtó mögé, ami azt jelenti, hogy a zárszerkezet rejtett, ezért kívülről nehezen hozzáférhető, fokozott biztonságot nyújtva.

A kereskedelmi ingatlanokhoz és közösségi terekhez tervezett vezérlő az Abloy OS INCEDO-val, vagy egy harmadik féltől származó rendszerrel integrálva menedzselhető. A megoldás állítólag jól dokumentált alkalmazásprogramozási felületeket (API) és mobil szoftverfejlesztő készleteket (SDK) kínál az egyszerű integráció és a partnermegoldások érdekében. A Cumulus automatikusan nyomon követi a használatot, rögzíti a nyitási és zárolási eseményeket, és ezek az audit nyomvonalak elérhetők a felügyeleti rendszerből.

Forrás: IfsecGlobal