180°-os kültéri mozgásérzékelő széria az OPTEX-től WX Infinity néven

Az OPTEX a korai behatolásérzékelés specialistájaként piacra dobta új kültéri PIR (passzív infravörös érzékelő) szériáját, amely 180o-os észlelési lefedettséget nyújt, 12m kiterjedésű érzékelési zónában. A WX Infinity szériák két vezetékes és két vezeték nélküli modellt tartalmaznak, melyek standard és anti-maszkos verzióban egyaránt elérhetők.

Forrás: ifsecglobal

Forrás: ifsecglobal

OPTEX WXI

A két – egymástól független -, 90°-os, 2.5m és 12m között paraméterezhető hatótávolságú érzékelési területtel rendelkező mozgásérzékelőkhöz, a riasztási kimeneteket és érzékenységet egymástól függetlenül hangolhatjuk. Valamennyi elvárható korszerű funkcióval rendelkezik, így az érzékelést zavaró eseményeket, illetve objektumokat (szélben mozgó növényzet, állatmozgások stb.), illetve képes a szélsőséges hőmérsékletek kompenzálására is, szabotázsvédett hátlappal szerelt.

Lakó, kereskedelmi épületek, illetve közüzemek kültéri védelemére egyaránt alkalmazható.

„Az OPTEX új termékekei hatékonyan egészítik meglévő 90° -os és függönyérzékelő tartományunkat. Cégünk . először 2018 májusában mutatta be az első WXI modelleket a Securex -en Dél-Afrikában, és fantasztikus választ kaptunk a telepítőktől. Most már az egész európai és afrikai és közel-keleti (EMEA) régióban, valamint Észak- és Dél-Amerikában a teljes WXI-sorozat kiépítése is lehetséges. ” – nyilatkozta Hiraku Shibuya, a cég értékesítési és marketing részlegének osztályvezetője.

Read more →

Forrás: ifsecglobal.com