Professzionális monitorok a parkolóhely-kezelő központhoz – Projekt

A hatékony parkolóhely-kezelés a kölni Cologne Parkhaus Service (CPS) társaság fő profilja. A társaság többek között a parkolóhely tervezésével és továbbfejlesztésével foglalkozik – egészen az operatív irányításig. Az újonnan létrehozott vezérlőközpontot a németországi parkolóhelyek ellenőrzésére használják.

Az új 24 órás működésű vezérlőközponthoz tartós üzemi, megbízható technikákra volt szüksége a cégnek ezért választották az AG Neovo partnerségét. Itt 50 videócsatlakozást használnak az Axis Camera Station videokezelő szoftver, valamint a Senstar videóelemző rendszerei alkalmazásával.

Az AG Neovo előzetesen elemezte a CPS vezérlőközpont igényeit és a PD monitor sorozatot ajánlotta. A választás oka a monitorok hosszú termék életciklusa, a 24 órás működés és a speciális tartóknak köszönhetően a könnyű telepítés -, de a megoldás és a telepítés egészének várható kiemelt minősége is volt.

Forrás: Git Sicherheit

Forrás: Git Sicherheit

Tartós, extra képminőség, hálózatba kötve

A hosszú élettartamú monitorok robusztus fémházban találhatók, nagy fényerővel (700 cd / m²), égésgátló funkcióval és különféle portokkal. Ilyen módon a jeleket át lehet vinni a fali funkciókba – lehetővé téve a professzionális távirányítást és a hálózati kapcsolatokat.

A 16 PD-55 monitort a VWM-02 nyitható konzolok segítségével gyorsan és egyszerűen telepítették a CPS-hez. A 6,5 mm-es logo nélküli keretek (képtől 1,3 cm-re) az egész rendszer kiemelkedően homogén megjelenését biztosítják. Mivel az átfedő képjeleket nem kellett több kijelzőn elosztani, a PD sorozat költségmegtakarítás szempontjából is gazdaságos választás a felhasználó számára. Ellenkező esetben az átfedésben lévő képekhez csak az egymáshoz képest 3,5 mm-es keretekkel rendelkező PN sorozatot választották.

A nyolc munkaállomás-monitorhoz Az FS-27 modellt választották. Két műszakban, 16/7 üzemmódban futnak, és lenyűgözőek elegáns keret nélküli kivitelükkel. A CPS-nél rendkívül elégedettek a „nagyszerű képekkel”, de a helyszíni támogatással és a teljes projekt zökkenőmentes kezelésével az AG Neovo és a Videor számára is.

Forrás: git-sicherheit.de

Hozzászólások