Megérkezett a Pager7 – a legújabb IoT termék a TELL-től

Az LDSZ Kft., mint a T.E.L.L. Kft. disztribútora, az elmúlt napokban mutatta be vásárlóinak a TELL Kft új multifunkciós GSM/GPRS kommunikátorát a GSM PAGER7 (3G.IN6.R1) típusjelű modelljét.

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

A Pager termékcsalád legújabb tagja jelentős változást hozott a funkcionalitás terén. Az asztali alkalmazás mellett mostantól mobilalkalmazással is lehetőség nyílik a teljes körű kezelésre és beállításra. Ezáltal a Pager 7 egy szabadon konfigurálható rugalmas vezérlőrendszerré vált, amelynek működése az esemény – művelet összerendelésen alapul. Vagyis kötöttségek nélkül állíthatjuk be az eszköz működését, ezáltal a legszéleskörűbb alkalmazási lehetőségek válnak elérhetővé. Új megoldás a telepítési sémák fogalmának bevezetése, melyek használatával másodpercek alatt beállítható az elvárt működés. A sokoldalú készülék főbb funkciói:

  1. Önálló riasztóközpont
  2. Őrzési funkciók biztosítása, kamerás megfigyelési lehetőséggel
  3. Riasztóközpontok távfelügyeletre kapcsolása
  4. Épületgépészeti felhasználás (vezérlés érzékelőktől jövő információk alapján)
  5. Mezőgazdasági felhasználás (vezérlés érzékelőktől jövő információk alapján)

Teljesen új funkció a videós riasztáshitelesítés lehetősége, amikor a biztonsági kamerák zónákhoz társításával és riasztási eseménykor a zónához tartozó kameraképek megjelenítésével, rögzítésével lehetőség van az esemény kiváltó okának tényleges megállapítására, és a képek rögzítése.

A Pager 7 ezen kívül kiválóan használható kiegészítő kommunikátorként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelző egységként, vagy 6 zónás önálló riasztóközpontként, élesítési és hatástalanítási lehetőséggel. Az értesítési útvonalakra válaszható GSM hanghívás, SMS vagy E-mail küldés, Push értesítés, vagy az IP alapú átjelzés.

A Pager 7 készülék kiválóan illeszkedik az LDSZ által 2018-ban útjára indított IoT (Internet of Things) kampányba, melynek célja, hogy a hazai vagyonvédelmi piac képviselőit minél többféle kiváló minőségű, a mai kor követelményeinek megfelelő eszközzel lássa el. A készülék MABISZ ajánlással rendelkezik. A Cég a vásárlói számára a gyártó által vállalt 2 évet egy teljes további évvel kiegészítve egyedülálló módon 3 év garanciát biztosít! 

További információk az ajánlatról és a GSM PAGER7 (3G.IN6.R1) kommunikátorról

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek: