Ajax Systems: új Fibra termékcsalád

Az Ajax Systems széleskörű, nemzetközi online esemény keretében mutatta be új fejlesztéseit. A vállalat számos kiegészítést vezetett be vezeték nélküli biztonsági rendszereihez, és bemutatta saját vezetékes Fibra technológiáját.

Forrás: Ajax Systems

Láthattuk az első Ajax hibrid riasztópanelt, a hubok új, 4G támogatással rendelkező változatait, valamint részletekbe menően a helyi piacokra szánt különböző projekteket.

Az idei bemutatót több mint 150 országból követték partnerek és felhasználók. Az online eseményt 14 nyelven közvetítették: ukrán, angol, orosz, spanyol, olasz, francia, német, holland, lengyel, portugál, román, török, arab és görög nyelven.

A Fibra vezetékes technológia: újabb láncszem az Ajax ökoszisztémában

A szakemberek egyik leggyakoribb igénye adott helyzetekre hibrid biztonsági megoldások lehetősége. A vezetékes és rádiós rendszerek kombinációja lehetővé tudja tenni az akár nagy területen elhelyezkedő ipari létesítmények védelmét is (Az Ajax mérnökei az eddigiekben a vezeték nélküli eszközök által kínált technológiára összpontosítottak a 2011 óta fejlesztett Fibra termékcsaládjukkal.)

Az új Fibra behatolásvédelmi termékcsalád vezetékes készülékei az akkus Jeweller termékek minden előnyével rendelkeznek. Egy két kilométeres vezeték, akár egy többszintes épületet is lefedhet, miközben 100-szor kevesebb áramot fogyaszt, mint a digitális vezetékes detektorok iparági átlaga. A Jeweller készülékekhez hasonlóan az adatátvitel a Fibrán belül titkosított, és az eszközök szabotázs elleni védelemmel vannak felszerelve. Ezenkívül a rendszer pillanatok alatt telepíthető és az okostelefonon keresztüli távvezérlést is lehetővé teszi.

Az új termékcsalád központi egysége a Hub Hybrid, egy olyan eszköz, amely a vezeték nélküli és vezetékes technológiák közötti szinergiát képviseli. Az első Fibra termékcsalád olyan eszközöket tartalmaz, amelyek szinte pontosan megfelelnek a vezeték nélküli termékcsaládnak:

  • Igény szerinti képalkotás: a MotionCam fejlődésének következő lépése
  • Hub 2: új verzió 4G modemmel
  • Rex 2: támogatás a riasztások fényképes megerősítéséhez és az Ethernet csatlakozáshoz
  • vhfBridge: azonnali riasztás átvitel internet nélkül
  • Aljzat (G típus): Hálózati aljzat brit csatlakozóval
  • MultiTransmitter: integrációs modul 2/3-os terminátorok támogatásával

Ajax Hub Hybrid
Forrás: ajax systems

Forrás: Git-Sicherheit

Hozzászólások