SICUREZZA 2021: úJ CIAS Murena Compact+

Az idei 2021-es SICEREZZA vagyonvédelmi kiállításon mutatják be a Cias legújabb mikrohullámú doppler érzékelős behatolásjelzőjét a Murena Compact + fejlesztést

Forrás: CIAS

Radar technológia

Sokak számára ismert a Murena Plus, az FSK technológiás radarérzékelő Fuzzy Logic elemzéssel kombinálva. Ezzel a technológiával 1 m-es pontossággal választhatjuk ki az észlelési területet és az észlelni kívánt cél méretét.

A Murena Plus egy digitális kétfrekvenciás monofejes Doppler, amely a kiemelt biztonságot nyújt magas kockázatú helyek, valamint lakóépületek védelmében. Tiszta mikrohullámú érzékelő lévén egyszerűen immunis a ködre, a változó hőmérsékletekre, homokviharra, szélsőséges napsugárzásra.

A termék egyik legérdekesebb tulajdonsága az a lehetőség, hogy beállíthatóak a terület elemzési paraméterei az észlelni kívánt cél méretével együtt, így valóban kompromisszumok nélkül elkerülhetőek a szokásos téves riasztások, amelyeket kis állatok vagy nagy mozgó tárgyak okozhatnak, mint például az elhaladó autók. A „fuzzy logic” szabályok, amelyeken a jel elemzése alapul, lehetővé teszik a cél azonosítását és a beállított paraméterek szerinti veszélyességi szint szerinti osztályozását. Ezenkívül az IP-DOORWAY tartozék hozzáadásával egyetlen kábelen kezelhetőek a riasztások, a telemetria és a tápegység, így optimalizálható a telepítő munkája, és csökkenthető a telepítés munkaköltsége.

CIAS Murena Compact +

Kompakt esztétika

Megszületett a MURENA COMPACT, ahogy a név is jelzi, hogy kompaktság paramétere több mint 30% – al múlja felül az előző modellt: kb. 12 cm átmérőjű esővédőt, belső kábelátvezetést és beépített konzolt tartalmaz, amely maximális dőlést tesz lehetővé. 75° minden irányban a falhoz képest.

Forrás: CIAS

Az integrált MEMS

MURENA COMPACT belső MEMS érzékelővel van felszerelve az elmozdulás érzékelés kifinomult észlelésére.

Elérhető típusok:

12m 90° | 24m 45° | 12m 18° függöny

Forrás. Rácz Géza Modern Alarm Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások