Újra Fialka György az MBVE elnöke

Fialka Györgyöt immár harmadik alkalommal választották meg a Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesülete (MBVE) elnökének.

Fialka György újabb három évig irányítja a hazai nagyvállalatok biztonsági vezetőit tömörítő szervezetet. A Securinfo.hu kérdésére Fialka György, a Budapest Bank biztonsági igazgatója elmondta, új irányba kívánnak továbbhaladni, így tagjaik közé várják az állami intézmények biztonsági vezetőit is, ezzel a teljes hazai biztonsági vezetői vertikum megjelenik a szervezetükben.

 

Céljuk tovább erősíteni a magánbiztonsági ágazatban a minőséget és a minőségbiztosítás jelentőségét, és ez a terület lesz a jövő évi MBVE konferencia témája is. A minőségi munka erősítése érdekében részt vesznek a magánbiztonság oktatásában, ehhez tematikát állítanak össze, oktatnak, és szakmai gyakorlatokat szerveznek. Mindezt teszik szorosan együttműködve a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarával. A Magyarországi Biztonsági Vezetők Egyesülete együttműködési megállapodás megkötését tervezi a Nemzeti Biztonság Felügyelettel és az Első Magyar Polgári Biztonságvédelmi Klaszterrel, amely határokon átnyúló tömörülés. A klaszter együtt dolgozik szerbiai és osztrák szervezetekkel is a polgári biztonsági terület jelenlegi problémáinak csökkentése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?