Az In-Store Analytics a Boschtól részesedést kér az üzletmenet analitika piacán


Bosch Security Systems  bemutatja In-Store Analytics video analitikát amely értékes áttekintést ad a kiskereskedőnek az üzlet forgalmáról a kiszolgálás fejlesztéséről az ügyfelek vásárlási szokásairól  az eladás további növelése érdekében.
Az In-Store Analytics a Boschtól részesedést kér az üzletmenet analitika piacán Forrás: http://www.securityinfowatch.com/product/12321130/-bosch-in-store-analytics
Ez a felhő alapú szolgáltatás az intelligens Bosch IP kamerák által on-board szolgáltatott pozíció adatokon alapul, részletes információt  és útmutatást adva a vásárlók mozgásáról és az áruk elhelyezkedéséről. A megoldás diszkrécióját és egyediségét  az adja, hogy a feldolgozás úgy történik meg, hogy a pozíció adatokon kívül egyetlen személyiségi jogokat sértő video stream sem jut ki a helyszínről. Nincs szükség a helyszínen telepített előfeldolgozó PC állomásokra sem, a rendszer bővítését, skálázását a kameraszám növelésével oldják meg. A pozíció adatokat beágyazva tartalmazó teljesítmény kimutatáshoz pedig az áruház web interfészen keresztül jut hozzá.

Forrás: http://www.securityinfowatch.com/product/12321130/-bosch-in-store-analytics

Írta, fordította: Ecsedi Ákos

Kapcsolódó cikk:
Amikor nem a kamera által rögzített kép az érdekes: videoanalitikai és statisztikai módszerek a kiskereskedelemben