Bemutatkozik az új, nagysebességű HI-SCAN 100100V-2is biztonsági röntgen

A Smiths Detection bejelentette, hogy már elérhető a HI-SCAN 100100V-2is rakomány- és csomagvizsgáló röntgenberendezés nagysebességű modellje. A HI-SCAN 100100V-2is ezen változatát – fél méter per másodperces szalagsebességgel – kifejezetten nagy forgalmú repülőterek és logisztikai cégek igényeire szabva fejlesztették ki. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyors átfutású és nagy volumenű légi teherszállítás biztonsági átvilágítási követelményeinek is.

Forrás: Smiths Detection

A modellfrissítés új szintre emeli az eddig is sikeres HI-SCAN 100100V-2is sorozatot, mindemellett lehetőséget biztosít a már telepített berendezések átalakítására is a megnövelt átvilágítási sebességre. Ezenfelül a szállítószalag 200 kg-os terhelhetősége támogatja az ömlesztett áru átvizsgálását, az 1010 x 1010 mm-es alagútméret, pedig könnyedén birkózik meg a túlméretes poggyászokkal is.

Forrás: Smiths Detection

Az ECAC előírásoknak megfelelő HI-SCAN 100100V-2is biztonsági röntgenberendezés már rendelhető. A TSA ACSTL megfelelőségi nyilatkozat a közeljövőben várható.

További információk: ZNZ Biztonságtechnika Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások