Önálló, könnyen kezelhető videokonferencia-tablettel jelentkezik piacon a Zoom

Dedikált, all-in-one videokonferencia-hardvert dob piacra a Zoom, amellyel az otthoni felhasználókat és a vállalati ügyfeleket egyaránt célba veszi. A Zoom for Home – DTEN ME névre keresztelt eszközzel videomeeting szolgáltatásának használatát könnyítené meg a cég, a méretes tableten előre telepített Zoom alkalmazás gyors és egyszerű hozzáférést ígér az online meetingekhez.

Forrás: Bahama teams

Forrás: Bahama teams

DTEN ME

A fejlesztés során a DTEN biztosítja a szolgáltatásnak otthont adó hardvert. Lényegében egy jókora, 27 hüvelykes képátlójú tabletről van szó, amelyen mindjárt három, széles látószögű kamera és nyolc mikrofon is helyet kapott. Az érintőkijelzőn kezelhető felhasználói felületet a cég igyekezett a lehető legegyszerűbbre szabni, és a készülék is percek alatt használatba vehető: a bekapcsolást követően elég megadni a kapott párosítókódot a Zoom weboldalán vagy mobilalkalmazásán keresztül és az eszköz máris használatra kész.

A Zoom for Home eszköz a felhasználók naptáraival is összeköthető, ilyenkor egy oldalsávban a következő meetingek időpontjai is jól láthatóan követhetők a készüléken. Noha különálló eszközről van szó, a notebookos vagy okostelefonos képernyőmegosztás is elérhető a tabletről, ehhez az eszköz ultrahangos párosítást használ.

A készülék bármilyen Zoom Meeting licenc mellett alkalmazható, így a fizetős, vállalati csomagokon túl az ingyenes, Basic konstrukció felhasználói is igénybe vehetik azt. A DTEN nevével fémjelzett, dedikált Zoom-tablet nettó 600 dollárért már előrendelhető, és várhatóan idén augusztustól lesz kapható.

Forrás: The verge

Forrás: The verge

Forrás: hwsw.hu

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások