Új NVR termékcsalád

Helyszíni közvetlen megfigyelést biztosító új NVR termékcsaládot mutatott be a QNAP Security.

A QNAP Security új, professzionális termékcsaládot mutatott be: a 4-bay, 1U rack-kes VioStor NVR VS-4100U-RP Pro+ sorozatot, amely 8, 12 és 16 csatornás kivitelben kapható. A termékek Dual-core Intel processzorral és 4GB DDR3 memóriával rendelkeznek. 250 Mbps hálózati forgalmat képesek magukon átengedni, ezzel kiváló teljesítményt nyújtanak, és biztosítják a multi-megapixeles hálózati kamerákból érkező anyagok gördülékeny rögzítését. Sőt a HDMI-kimenet és a hardver dekóder olyan képességgel ruházza fel az eszközöket, amellyel a felhasználó akár 200 fps képsebességgel, full HD-ban, a helyszínen is nézheti monitoron az eseményeket.

A VS-4100U-RP Pro+ sorozat támogatja akár a 16 TB tárolási kapacitást, és H.264, MPEG-4, M-JPEG és MxPEG tömörítéssel is rögzíthetünk videókat. Ezek a tulajdonságok a kis- és közepes méretű megfigyelési feladatok elvégzéséhez tökéletesen alkalmasak.

A VS-4100U-RP Pro+ sorozat olyan professzionális funkciókat szolgáltat, mint a fisheye dewarping, multi-server monitoring, továbbfejlesztett eseménykezelés. A fisheye dewarping (visszagörbítés) funkciót adott fisheye kamerák és olyan panomorph lencsével rendelkező kamerák támogatják, amelyeket távolról is elérhetünk, anyagait visszajátszhatjuk vagy a helyszínen szemrevételezhetjük. A multi-server monitoring lehetővé teszi, hogy a felhasználó több VioStor NVR-t, monitort és akár 128 IP-kamerát is egymáshoz csatlakoztathasson távoli számítógépről vezérelve. A továbbfejlesztett eseménykezelés lehetővé teszi 5 különböző típusú riasztás beállítását. Adott típusú riasztásra a rendszer az előre beállított módon reagál, és riasztja a biztonsági szolgálatot.

Új NVR termékcsalád

4100U elölről – nyitott rekeszekkel

A VS-4100U-RP Pro+ sorozat támogatja a Windows és Mac platformokat a QNAP Surveillance Client szoftveren keresztül, valamint támogatja az iOS, Androi és Windows Mobile 6.1–6.5 eszközöket is. Google Chrome, Microsoft Internet Explorer vagy Mozilla Firefox böngészővel vagy mobil eszközökkel bárhonnan bármikor menedzselhetők az NVR-ek.

Mindhárom NVR több mint 2400 különböző márkájú IP-kameramodellel kompatibilis.

További tulajdonságok

  • Dual-core Intel processzor
  • 4 GB RAM
  • Legfeljebb 8 darab IP-kameratámogatás (VS-4108U-RP Pro+), maximum 12 darab IP-kameratámogatás (VS-4112U-RP Pro+), maximum 16 darab IP-kameratámogatás (VS-4116U-RP Pro+)
  • 4 darab HDD, maximum 16 TB, cserélhető és zárható, 1 U rack kivitel
  • 1 × HDMI kimenet
  • RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 5+hotspare, RAID 6 és JBOD/Linear
  • H.264, MPEG-4, M-JPEG, MxPEG támogatás
  • Redundáns tápellátás
  • Alacsony fogyasztás

Bővebb információkért a termékcsaláddal kapcsolatban keresse az Aspectis Kft.-t

 

Vélemény, hozzászólás?