Domera Version E – belépő szintű kamerák Dallmeier minőségben

A díjnyertes Dallmeier Domera kamerák E verziója különösen alkalmasak olyan projektekhez, ahol a magas képminőségen van a hangsúly alacsony áron, és a videóelemzéshez nincs feltétlen szükség mesterséges intelligencia támogatásra.

A 2022-ben bemutatásra került Dallmeier „Domera” sorozat moduláris kamerái immár úgynevezett „E” változatban is elérhetőek. A két kamera, az RDF5120DN (E) és az RDF5140DN (E) kiváló képminőséget kínál 2 MP vagy 5 MP felbontással és így részletgazdag felvételeket készít még gyengén megvilágított környezetben is. A WDR funkció (Wide Dynamic Range) biztosítja a nagyon világos és sötét területeket tartalmazó jelenetek optimális rögzítését. Ezenkívül a kamerák opcionálisan beépített adaptív, 180 fokos infravörös megvilágítása tiszta fekete-fehér képeket tesz lehetővé kiváló kontraszttal még teljes sötétségben is.

Forrás: Dallmeier

A felhasználók a Domera család számos előnyét élvezhetik: A különféle rögzítési lehetőségekkel rendelkező moduláris rendszernek köszönhetően a telepítők a kültéri, dobozos és golyós kamerákat is lecserélhetik. További előnyök a lényegesen jobb védelem a rovarok ellen ellen és jobb expozíció a kamera saját infravörös megvilágítása révén. A Dallmeier RPod-nak (Remote Positioning Dome) funkcióval , három tengelyen távolról is beállíthatók az objektívek. Ez megkönnyíti a telepítési munkát és gyorsan és egyszerűen teszi lehetővé a rögzített jelenetek beállítását bárhonnan, ahogy az igények vagy az ügyfelek preferenciái változnak. A lencse időigényes finombeállítása a létrán vagy az emelőfelületen a itt már múlté.

kamerák a H.264/H.265 videótömörítést is támogatják, és az ONVIF Profile S támogatásának köszönhetően számos videókezelő rendszerbe (VMS) integrálhatók.

Forrás: Dallmeier, GitSicherheit

Kapcsolódó cikkek: