A Dallmeier az intelligens repülőtéri biztonságra összpontosít

A terminálfelügyeleti rendszerektől, az előtér- és kifutópálya-védelmi rendszerektől a „virtuális torony” megoldásokig – a Dallmeier videoalapú megoldások széles portfólióját kínálja a repülőtereknek a rendkívül érzékeny területekre, amelyek lehetővé teszik a folyamatok jobb nyomon követését és a repülőtér biztonsági helyzetének jobb megértését.

Forrás: Dallmeier

Két kamera a teljes irányításért a kifutón

Ezt a kihívást a gyártó a szabadalmaztatott Panomera multifokális érzékelős kameráival oldja meg. Intelligens megoldásokkal kombinálják akár hét részletérzékelő és egy áttekintő érzékelő képét egy kamerarendszerben, egyetlen nagy felbontású teljes képet alkotva. Így a repülőterek minimális számú kamerával képesek akár hatalmas kiterjedésű és nagy távolságú területeket is a szükséges és megfelelő felbontásban rögzíteni. Így például két Panomera kamera elegendő egy közel 150 000 m2 -es terület video felügyeletéhez,

„Kibővített nézet” integrált adatokon keresztül

A multifokális szenzorrendszerek szabadalmaztatott koncepciója azt is lehetővé teszi a reptéri rendőrségnek, és légiforgalmi irányítóknak, vagy akár a biztonsági személyzetnek, hogy egyszerre, de egymástól függetlenül is navigáljanak az egész rendszerben és szükség esetén tetszőleges számú zoom ablakot nyissanak meg anélkül, hogy elveszítenék a képalkotás összértékét, egyúttal biztosítva a teljes áttekintés képességét.. Ugyanakkor a „virtuális torony” megoldások több Panomera rendszer összekapcsolásával is lehetővé válnak.

A maximális “helyzettudatosság” érdekében a Dallmeier Hemisphere szoftverplatform lehetőséget kínál arra, hogy rendkívül sokféle információt dinamikusan jelenítsen meg a kamera képén, mint például az egyes repülőgépek azonosítása, GPS-adatok és infrastruktúra-információk.

Forrás: securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások