Biztonságosabb forgalom és parkolás: AXIS Parking Violation Detection

Az AXIS Parking Violation Detection az egy éjjel-nappali parkolás-megfigyelési megoldás, amely automatikusan küld egy riasztást, ha potenciális parkolási kihágást észlel. Ezzel csökkenthető a forgalmi torlódás és zavarok az illegális parkolás által a városi utakon és más területeken, ahol a parkolási kihágások megzavarhatják a forgalmat.

Forrás: axis communications

Forrás: axis communications

Parkolás megfigyelés, átjelzés

  • Parkolási kihágások megbízható detektálása
  • Azonnali reakcióképesség
  • Optimális erőforráshasználat – maximális hatékonyság
  • Megfizethető és skálázható megoldás

Gyors, hatékonyan reakció

Az AXIS Parking Violation Detection beállítható úgy, hogy egy egész sugárutat lefedjen, több kamera felhasználásával az egyes sávokban 100 méterig. Egyszerűen beállíthat detektálási zónákat, ahol a járművek nem állhatnak meg vagy parkolhatnak le, mint például buszsávokban, bicikli utakon vagy mozgássérült parkolókban. Az alkalmazás automatikusan küld riasztást a VMS-nek, amint potenciális, vagy tényleges kihágást érzékel. Egy rendőr ezután gyorsan ki tudja vizsgálni a helyzetet és ha szükséges, elszállíttathatja a járművet.

Az illegális parkolás komoly forgalmi torlódásokat okozhat a városokban, károkat okozhat az üzlettulajdonosoknak, és frusztráló, sőt veszélyes lehet az utakat használóknak. A parkolási kihágások pontosabb detektálása elősegíti a zökkenőmentes forgalmat, egyúttal a kiszabásra kerülő büntetések mennyiségét és nagyságrendjét.

axis-parking-abra

Minimális erőbefektetés. Maximális hatékonyság

A videoanalitikával kamerák százait elemezheti ki egyidőben, így az incidenseket hatékonyabban kezelheti és oda fordíthat erőforrásokat, ahová szükséges. A pontosabb és következetesebb kihágás-érzékeléssel megszabadíthatja magát attól, hogy szinte végtelen mennyiségű videót kelljen megnéznie és biztos lehet benne, hogy valós időben fog értesítést kapni a tényleges kihágás esetén.

Az edge analitika gyors adatfeldolgozást tesz lehetővé és egy költséghatékony, rugalmas rendszert biztosít. Továbbá a Zipstream technológiával minden fontos, bizonyító erejű részlete megmarad a képnek, mégis, a sávszélesség- és tárhelyhasználat akár 50%-kal vagy többel csökken.

További információkat az Axis weboldalán talál.

Hozzászólások