A Bosch IP-alapú kürthangszórókkal és erősítőkkel jelentkezett a piacon

A Bosch piacra dobta új IP-alapú, nagy teljesítményű LHN-UC15L-SIP kürthangszóróját (nagy volumenű alkalmazásokhoz), kompakt LHN-UC15W-SIP kürtjét (nagy látószögű lefedettséghez), valamint az AMN-P15-SIP- erősítő modulját.

A kürtöket úgy tervezték, hogy kiváló hangminőséget és rugalmas integrációt biztosítsanak a videóbiztonsági és hangosító alkalmazásokhoz, támogatva mind a kétirányú VoIP (Voice-over-IP) kommunikációt SIP-n (Session Initiation Protocol) keresztül, mind pedig az előre rögzített/automatizált üzeneteket.

A 15 wattos D osztályú erősítőmodult passzív hangszórókhoz vagy külső erősítőhöz való vonalkimeneten keresztüli közvetlen csatlakoztatásra tervezték, áthidaló eszközként szolgálva VoIP/SIP képességgel a meglévő hangosbeszélő-rendszerekhez, növelve a funkcionalitást és a megtérülést. A kürtök és az erősítő modul támogatja a Power over Ethernet (PoE) funkciót.

Videó biztonság azonnali audio beavatkozással

Az LHN-UC15L-SIP és LHN-UC15W-SIP kürtök a legkorszerűbb integrált audiomegoldásként szolgálnak videobiztonsági rendszerekhez, azonnali hangbeavatkozást szolgáltatva. A kürtök valós idejű helyzetfelismerést tudnak biztosítani hangos figyelmeztetésekkel – legyen szó akár a behatolók megállításáról a magánterületen, vagy egy üzenet továbbításáról egy nyilvános helyen lévő embercsoportnak. Az Intelligent Video Analysis (IVA) kamerafelismeréssel azonnal aktiválódó előre rögzített üzeneteken kívül a VoIP/SIP képesség lehetővé teszi élő beszéd továbbítását egy központi vezérlőteremből – akár egy, akár kétirányú kommunikáció segítségével.

A legújabb technológiával felszerelt

A már fent említetteken felüli képességek: Bosch Alarm Task Script Language (ATSL) támogatás a kamera közvetlen integrációjához; belső tárhely előre rögzített üzenetek számára; harmadik féltől származó integráció a könnyen használható HTTPS REST API-n keresztül; GPIO a harmadik féltől származó általános integrációhoz; audio vonalbemenet más eszközök élő beszédének támogatására, például egy kamera hangvonalkimenetére; távoli egészség/önteszt; és nagy teljesítményű beépített DSP (digitális jelfeldolgozás).

Forrás: securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek: