Vezeték nélküli hozzáférés-vezérlési piac jelentés, 2021

Az IfsecGlobal tradícionális év végi trendjelentése letölthető. Képet kaphatunk a vezeték nélküli hozzáférés-vezérlés piacának helyzetét, a várható trendeket és olvashatjuk több mint 400 biztonsági szakember válaszának elemzését a témában! 

A vezeték nélküli eszközök tovább fejlődnek – ez az átalakulás továbbra is hatással van a hozzáférés-vezérlési piacra. A növekedést a vezeték nélküli technológia stabilitásának és legfőképpen biztonságának, megbízhatóságának fejlődése hajtotta, mivel a hagyományos hozzáférési módszerek átadták a helyét az elektronikus, vezeték nélküli megoldásoknak, amelyek a Bluetooth Low Energy és a Wi-Fi 6 fejlődését használják ki.

A hozzáférés-szabályozásban különösen a mobil vagy virtuális kulcsok használata irányába történt elmozdulás. A vállalatok és alkalmazottjaik egyre jobban hozzászoktak, hogy okostelefonjukat egyebek mellett fizetési eszközként, munkahelyi beléptetőeszközként használják.

A 2021-es Wireless Access Control Report mindezt és még sok mást kérdést is megvizsgál az ASSA ABLOY Opening Solutions szakértőivel együtt. Több mint 400 biztonsági szakember véleményét kérdezték meg a vezeték nélküli és mobil hozzáférés-vezérlési megoldások jelenlegi helyzetéről az iparágban, valamint elemezték, a fejlődés tendenciáit.

Fő témakörök:

  • A vezeték nélküli hozzáférés-vezérlési megoldások jelenlegi helyzete a piacon
  • Az „áttérés a mobil hozzáférés-szabályozásra” trend fejlődése
  • Nézetek a nyílt architektúráról és integrációról – mennyire létfontosságú a „nyílt szoftver” a vezeték nélküli hozzáférés-vezérlés fejlesztéséhez?
  • A felhő növekvő használata a hozzáférési rendszerek kezelésére
  • Biztonsági szakemberek véleménye a hozzáférés-vezérlés szolgáltatásként (ACaaS) témakörben
  • Mennyire fontos a fenntarthatóság az ipar számára? És hogyan támogathatják a vezeték nélküli hozzáférési megoldások egy fenntarthatóbb üzleti környezetet?

Űrlap a letöltése

Forrás: IfsecGlobal

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások