Jelentés a videomegfigyelési piac idei tendenciáiról (Video Surveillance Report 2022)

Az IFSEC Global tradícionálisan éves visszatekintésben vizsgálja a videofelügyeleti piacot. Elemzi, feltárja és rögzíti a trendeket a biztonsági szakemberek véleményei alapján. A jelentés ingyenesen tölthető le.

Forrás: ifsecglobal

2019 óta talán ez az első év, amikor a szervezetek és a társadalom szélesebb köre érezhette a normalitásba való részleges visszatérést – bár némi regionális különbséggel. A folyamatok azonban jelentős gazdasági és geopolitikai kihívások mentén zajlanak.

A biztonsági ellátási láncban több mint 400 biztonsági, létesítményi és informatikai szakember válaszát elemezve a portál -egyebek mellett vizsgálja a hardvervásárlási döntések trendjeit is a videomegfigyelő eszközök beszerzése, specifikálása vagy telepítése során. A mesterséges intelligencia iparági fejlődése változatlan ütemben folytatódik, úgy tűnik, a felhasználók egyre jobban tudatában vannak annak, hogy a biztonsági kamerákat ma már sokkal többre lehet használni, mint a szimpla eseménykövető megfigyelés.

Mindezek mellett a jelentés természetesen az IT biztonság kérdéseivel is foglalkozik. Hol van a szolgáltatók és felhasználók felelőssége, de szó esik a sebezhetőségekről is. Végül az idei év legfontosabb vertikális trendjeibe is igyekszik betekinteni – kérdezve az oktatási, egészségügyi, logisztikai és kiskereskedelmi ágazatok szakembereit, a videomegfigyelés alkalmazási irányairól, és az egyes ágazatokban mutatkozó keresletről.

A Video Surveillance Report 2022-ben tehát a piac szolgálatói világának részvevői igencsak használható képet kaphatnak az üzletág idei helyzetéről, problémáiról, a jelen és a várható trendekről.

Fejezetek

  • Bevezető a szerkesztőtől
  • A válaszadókról
  • A CCTV iránti kereslet – Hardver, szoftver és mesterséges intelligencia
  • Kiberbiztonság és videó megfigyelés
  • Vertikális fókusz – oktatás, egészségügy, logisztika és kiskereskedelem
  • Tágabb gazdasági és geopolitikai kihívások: a videó megfigyelésre gyakorolt ​​hatás

Ingyenes letöltés ITT.

Forrás: Ifsec Global

Kapcsolódó cikkek: