2014-től újra Londonban lesz az Ifsec

16 sikeres birminghami év után visszaköltözik az Ifsec Londonba, jelentette be a kiállítás szervezője, az UBM Live. 2014 júniusában a londoni ExCeL kiállítási központ ad otthon a rangos nemzetközi biztonságtechnikai kiállításnak.

A kiállítás szervezőinek célja a lépéssel – hogy Londonba helyezik vissza az Ifsecet – az, hogy még nagyobb számban vegyenek részt nemzetközi cégek a kiállításon, illetve növeljék a külföldi látogatók számát. Az Ifsec-kel együtt a társkiállítások– a Protection & Management Series-t alkotó többi kiállítás: a Firex International, a Safety & Health Expo, a Facilities Show – is Londonba költöznek 2014-től. A szervezők fölmérték, hogy a látogatók igényei megváltoztak az elmúlt években, ennek köszönhető döntésük.

Simon Parker, a szervező, UBM Live ügyvezető igazgatója elmondta: kiterjedt piackutatás előzte meg döntésüket, hogy a 16 sikeres birminghami év után visszaköltöztetik az Ifsecet Londonba. A kutatás eredménye szerint a biztonsági piac egyre inkább nemzetközivé válik, majd hozzátette, izgatottan várják a kiállítást, ahol is az ExCel kiállítási központ nagyobb helyszínt és jobb megközelíthetőséget biztosít számukra.

A kiállítások 2014. június 17. és 19. között Londonban az ExCeL kiállítási központban lesznek láthatók.

Forrás: Ifsec Global

Vélemény, hozzászólás?