A HID, a CERTIFY Health és a CTS összehangolt megoldása az arcfelismerés révén javítja a páciens élményt

A HID, a megbízható identitásmegoldások terén világszerte elismert vállalata bemutatta együttműködésen alapuló önkiszolgáló arcfelismerő fejlesztését, amelynek célja az egészségügyi műveletek javítása és a színvonalasabb betegirányítás.

Forrás: HID

A technológiai triász a következőket tartalmazza:

  • HID: A biometrikus technológia a különféle felhasználási esetekben és vertikális piacokon
  • CERTIFY Health: Korszerűsített megoldások szolgáltatója a betegek ellátásának és élményeinek optimalizálására
  • CTS: Kioszkok prémium gyártója az egészségügyi ágazat számára

A megoldásban A HID beágyazza az U.ARE.U™ kamerás azonosító rendszerét, amely rendkívül pontos arcfelismerési képességekkel rendelkezik, és a CERTIFY Care szoftverrel, amely a CTS betegfelvételi kioszkokon fut. A kameraazonosító rendszere egyesíti a mesterséges intelligenciát a multispektrális képalkotási (MSI) technológiával és a modern gépi tanulási algoritmusokkal az egyének pontos azonosítása és hitelesítése érdekében.

Ezt a korszerű betegirányítási platformot jelenleg a fő egészségügyi szervezetek használják.

A legfontosabb funkciók közé tartozik a páciensek felvétele, a biometrikus hitelesítés, a páciensekkel való kommunikáció, a digitális űrlapok, az időpontok ütemezése és kezelése, valamint a fizetések beszedése.

A biometrikus alapú betegellenőrzés gyors és pontos

Amikor a biometrikus ellenőrzést egészségügyi környezetben hajtják végre, az jelentősen javítja a betegek és a praxisok jólétét, egyúttal könnyen használható.

Előnyök és tapasztalatok

  • Kényelmes önkiszolgálás a betegek számára: Az intuitív, egyszerű megoldások gyors, kényelmes azonosítást és csökkentett várakozási időt biztosítanak a felhasználóknak.
  • Pozitív betegazonosítás: A kezelések megkezdése előtt hitelesítés és személyazonosság ellenőrzés a betegellátás és a biztonság javítása érdekében.
  • Az orvosi feljegyzések pontos kezelése és a duplikáció megszüntetése: a hatékonyság növelése azáltal, hogy egy arcot egy rekordhoz köt, hogy elkerülje az emberi tévedésből, a név/cím/e-mail cím változásából adódó problémákat.
  • Orvosi csalások megelőzése és kivizsgálása: megcáfolhatatlan bizonyítékot szolgáltatni a jelenlétről, amikor a beteg azonosításáról és az ellátásra való alkalmasság igazoltságáról van szó.
  • Érintésmentes, higiénikus hitelesítés: A betegek biztonságát nagy teljesítményű arcfelismeréssel segíti elő, amely gyors, zökkenőmentes és egyszerű a betegek és az orvosok számára.

A CERTIFY Health platformjával és a CTS testreszabható önkiszolgáló kioszkjával kombinálva a HID U.ARE.U kameraazonosító rendszere biztonságos, súrlódásmentes páciensélményt nyújt, miközben tehermentesíti az adminisztratív személyzetet, és lerövidíti a betegek várakozási idejét.

Forrás: Sourcesecurity

Kapcsolódó cikkek: