A világpiacon a HID áll a biometrikus azonosítási megoldások élén

A HID a világpiac 19 jelentős megoldásszállítója közül a legmagasabb helyezést érte el a Frost Radar benchmarking rendszer növekedési indexében a biometrikus hitelesítési megoldások elemzése vonatkozásban.

Forrás: HID Global

A méltatás szempontjai voltak

  1. Eredményesen épít a végpontok közötti identitásportfóliójára,
  2. A biometrikus olvasó hardver- és szoftverplatformok bőségét kínálja a megoldások széles skálájával,
  3. Eredményesen segíti ügyfeleit digitális identitás ökoszisztémájuk kialakításában.

Az innovációs indexen a HID elismerést kapott, hogy az elmúlt évtizedben sikeresen fordult több digitális identitásmegoldás felé, folyamatosan fejlesztette a biometrikus hitelesítési adatokat, és szoftverfrissítéseivel is biztosította, hogy megoldásai a régi hardverrel is működjenek.

A HID világszerte eredményes hitelesítési élményt nyújt az ujjlenyomat, vagy arc alapú azonosítás területén. Megoldásaikat az alkalmazások széles és növekvő skáláján használják, a banki szolgáltatások fejlesztésétől és biztonságosabbá tételétől, a kiskereskedelmi élmény átalakításán át a betegazonosítás felgyorsításáig és egyszerűsítéséig, de kormányzati területeke is a biztonsági és egyéb alkalmazások vonatkozásában.

A jelentés kiemeli a HID azon képességét is, hogy folyamatosan bővíti üzletét az új ügyfelek számára, és diverzifikálja hardver- és szoftverkínálatát, lehetővé teszi a vállalat számára, hogy továbbra is az egyik legjobb választás maradjon a biometrikus hitelesítési és digitális azonosító megoldások terén.

A Frost Radar jelentése rámutat a HID megoldási portfóliójának szélességére, a digitális identitás és a biometrikus hitelesítési portfólió közötti integrációra, valamint arra, hogy a felhasználói vezérlés, a decentralizáció és a hamisítás elleni képességek révén miként is jelentősen növeli megoldásainak a biztonságát.

Forrás: securityworldmarket

Kapcsolódó cikkek: