Új HID beléptetés szabályozás fejlesztés

Az új HID Seos Essential Bundle csomagja már elérhető, amely az európai kis- és középvállalkozások (SMB) számára a fejlett beléptetés szabályozás előnyeit kínálja egy minden az egyben csomagolt megoldásba, egyben a telepítést is leegyszerűsíti.

Forrás: HID

Az új csomag a legújabb hozzáférés-vezérlési technológiát ötvözi, prémium biztonságot és fokozott felhasználói élményt nyújt versenyképes áron.

HID Seos Essential Bundle főbb jellemzők

Egyszerűsített beléptetés szabályozás

A HID Seos Essentials Bundle egy olvasó és előre programozott hitelesítő adatok kombinációját kínálja, beleértve a HID Mobile Access® támogatását, így rendkívül sokoldalú megoldást jelent a kisebb, nem vállalati telepítésekhez.

A csomagban található még egy biztonságos, független tanúsítvánnyal rendelkező következő generációs RFID és Bluetooth® HID Signo Express olvasó, amely egyszerűen telepíthető Wiegand csatlakozással.

Költséghatékony alternatíva

Ez egy biztonságosabb, költséghatékonyabb alternatíva a CSN-alapú hitelesítő adatokkal szemben, amelyek könnyen klónozhatók és feltörhetők.

Az összes szabványos PACS rendszerrel kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a kis- és középvállalkozások így teljes rugalmassággal rendelkezhetnek az általuk használt hitelesítési adatok, előre programozott hagyományos PVC kártyák, távirányítók, vagy akár a legújabb okostelefon-megoldás, a HID Mobile Access és az általuk választott hozzáférés-vezérlő tekintetében.

Az új csomag lehetővé teszi a kis- és középvállalkozások számára, hogy a legtöbb ilyen méretű szervezet költségvetési korlátaihoz igazodó megoldással maximalizálják biztonsági befektetéseik értékét anélkül, hogy a beléptető rendszer minőségét vagy hatékonyságát veszélyeztetnék.

Könnyű megrendelni, telepíteni és kezelni

A forgalmazók és integrátorok segítése érdekében a csomag egyetlen cikkszámmal érkezik, hogy megkönnyítse a rendelést. A Seos Essentials csomagban lévő hitelesítő adatok egyedi biztonsági számmal előre programozva érkeznek.Ez zökkenőmentessé teszi a bevezetést. Az új HID Seos Essentials Bundle már megvásárolható.

Forrás: HIDglobal, sourcesecurity.com

Kapcsolódó cikkek: