A GeoVision egyszerűsített felhőalapú hozzáférés-vezérlési megoldást vezet be

A GeoVision piacra dobta a cég legújabb termékét, a GeoVision Cloud Access Controlt. A megoldást úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen egyesítse a vállalati szintű beléptető hardvert egy robusztus felhőalapú felügyeleti platformmal, egyszerűséget, biztonságot és méretezhetőséget ígérve a szervezetek számára.

Forrás: GeoVision

A GeoVision véleménye szerint az új Cloud Access Control megoldása forradalmasítja a beléptetés kezelést a felhő alapú architektúrán keresztül. A felhasználók könnyedén felügyelhetik az ajtózárakat, konfigurálhatják a rendszerbeállításokat, hozzáférhetnek az eseménynaplókhoz, valamint távolról figyelhetik az élő és rögzített videofolyamokat. A felhőalapú konfigurációk vezérlőket, ajtókat, belépési szabályokat, felhasználókat és kártyákat foglalnak magukban, így átfogó és felhasználóbarát megoldást kínálnak, amely bármilyen méretű vállalkozás számára alkalmazható.

A megoldás integrálható IP-kamerákkal a biztonság további fokozása érdekében. Akár közvetlenül IP-kamerához, akár a GV-Cloud Bridge-en keresztül csatlakozik, pillanatfelvételeket, élő nézeteket és lejátszási felvételeket tud továbbítani a GV-Cloud Access Control-nak a hozzáférési események során. A funkció legfeljebb 4 IP-kamerát támogat, átfogó biztonsági felügyeletet biztosítva.

A GeoVision Cloud Access Control megoldása szükségtelenné teszi a helyszíni infrastruktúrát, hatékonyan csökkentve a költségeket és a bonyolultságot. Maximális méretezhetőséget kínál a hozzáférési pontok, helyek és földrajzi területek között, kiegészítve egy 3D térképpel a jobb megjelenítés érdekében.

Forrás: GeoVision, Securityworldmarket