Testhőmérséklet mérő Videosec terminál integrálása már meglévő beléptetőrendszerekbe

A testhőmérséklet-ellenőrzés és a maszkviselés beléptetés során történő automatizált számonkérése sokszor önmagában kevés, ha nem tudjuk a meglévő kártyás beléptetőrendszerrel integrálni. Erre nyújt megoldást a Videosec.

Kártyás vagy RFID kulcstartós beléptetést sok helyen alkalmaznak. Ezeket a rendszereket Videosec OET-213H-BTS1 terminállal bővítve új funkciókhoz jutunk az áteresztőképesség csökkenése nélkül. A a legfontosabb újdonság a maszkviselés és a testhőmérséklet egyidejű ellenőrzése.

Forrás: Videosec

Forrás: Videosec

A terminál beépített RFID olvasóját használva mifare-kompatibilis kártyák sorozatszáma alapján végezhetünk azonosított beléptetést. Ha a kártyás beléptetést arcfelismeréssel kombináljuk, 1:1 ellenőrzést alkalmazhatunk, azaz mindenki csak a saját kártyájával léphet be, a kártyához hozzárendelttől eltérő arcot a rendszer nem ereszt át.

Az arcfelismerést önállóan is alkalmazhatjuk beléptetési jogosultságok kezelésére. Akár több csoportot is létrehozhatunk, eltérő időszaki és belépési szabályokkal – egyeseket csupán arcfelismerés alapján, másokat arc és belépőkártya egyezése alapján, a vendégeket pedig belépőkártya alapján engedhetjük be, vagy akár napszakonként is változó szabályokkal. Eközben mindegyik csoportra egységesen érvényesek a maszkviselés és a testhőmérséklet kritériumai.

Amennyiben a már kiépített kártyás rendszer más kártyatípust alkalmaz, a terminál wiegand be/kimeneteit és a relékimeneteket alkalmazva integráljuk a testhőmérséklet-ellenőrzést a meglévő rendszerbe. Erre több, már megvalósított gyakorlati példa tapasztalatai alapján tud segítséget nyújtani a Videosec.

vLehetőség van az OET-213H-BTS1 terminálok meglévő ügyviteli rendszerekbe történő szoftveres integrációjára is, ehhez szabadon letölthető API-leírás áll rendelkezésre.

Kérdéseivel keresse az Euro Tech Corporation Kft. csapatát.

Forrás: videosec.com

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások