MikroTik – “valódi” gyakorlati oktatás kamerarendszer telepítőknek

A GeoVision Hungária Kft. MikroTik témakörében gyakorlati oktatást szerver kamerás szakemberek részére április 12-én (csüt.). A képzés lépésről lépésre végigvezeti a hallgatókat egy valós térfigyelő rendszer MikroTik beállításán, programozásán. Jelentkezzen időben, szánjon időt tanulására, szakmai fejlődésére!

mikrotik 1.  geov.

A program

Minden, amit tudni kell egy valós vezeték nélküli kamera rendszer beállításához.(100% gyakorlat – saját laptop szükséges)

A résztvevők a képzés során megismerik az alábbiakat:

  • a RouterOS szoftver alapjait (telepítés, frissítés, stb.), valamint az aktuális RouterBoard termékeket
  • a RouterOS szoftver vezeték nélküli képességeit, tulajdonságait
  • az AP és Kliens módok tulajdonságait, és a vezeték nélküli beállítások alapjait

A megszerzett tudása alapján lehetősége lesz elvégezni szoftveres alapkonfigurációkat, management beállításokat. A jelenlévők a gyakorlat során részt vesznek egy valós vezeték nélküli kamerarendszer konfigurálásban.

A routereket és a kamerákat, vagyis az összes eszközt a képzés ideje alatt a szervező biztosítja minden résztvevő számára. A képzéseken mindenki saját számítógépen dolgozik majd. Kérjük, hozzanak magukkal laptopot, lehetőleg Windows 7, 8, 8.1, 10, esetleg XP operációs rendszerrel telepítve.

Helyszín: 1119 Budapest, Petzvál József utca 30., GeoVision új oktatóterme
Időtartam: 9:00-15:00
Parkolás: GeoVision belső parkolóban, valamint az utcában és környékén ingyenesen

mikrotik 2. geov.

Az oktatásra jelentkezhet az info@gvhungaria.hu e-mail címen, illetve +36 1 205 3527-es telefonszámon, valamint Google fiókjával a fenti képre kattintva.