A Sightlogix piacra dobja új intelligens hőkamera sorozatát

A Sightlogix Sightsensor TC4 egy kétképes intelligens kültéri kamera, amely egyesíti a hőérzékelés és a látható színek erejét, és állítja, hogy megbízhatóan észleli a célpontokat kritikus, ipari és kereskedelmi területeken.

Forrás: Sightlogix

Sightsensor TC4

A 384×288-as, nagy tisztaságú hőkamerával rendelkező TC4 44%-kal több képpontot és nagyobb felbontást kínál, mint a hagyományos 320×240-es hőkamerák, ami gazdasági előnyökkel is jár. A nagy hatótávolságú és nagy kiterjedésű érzékelés azt jelenti, hogy kevesebb kamerára van szükség a nagy kültéri területek védelméhez. A termikus és a látható kép egy eszközben való kombinálása pedig azt jelenti, hogy kettő helyett egy kamera van az oszlopon, egyetlen hálózati kötéssel, egy rögzítőkonzollal és összességében egyszerűbb telepítéssel.

Mint minden Sightsensor, kamera, a TC4 is a szélén működik, és integrált videóelemzést, automatikus stabilizátort és egy szűrőeszköztárat tartalmaz az alkalmazás feltételeinek kezeléséhez, a jelenet biztonsági fenyegetéseinek elemzéséhez, valamint a valós időben történő riasztások és videók közléséhez. A kamera TC4 IP66 besorolású, nagy megbízhatóságra és a zord környezetben való hosszú élettartamra készült.

A Sightsensor TC hő- és látható kamerái optikailag egymáshoz igazodva gyors, valós idejű értékelési eszközt hoznak létre. Ez lehetővé teszi a kettős érzékelős elemzést (DSA), amely egyszerre elemzi a hőérzékelők és a látható érzékelők által észlelt célpontokat a jobb észlelési pontosság és a téves riasztások csökkentése érdekében. Ha a felhasználó riasztódobozt helyez el mind a termikus, mind a látható oldalon, akkor átfogó részleteket kaphat a behatolásról, és gyorsan reagálhat.

A Sightsensor TC4 már elérhető, három modellel, amelyek a bejövő célpontokat 50 méterről (164 láb), 110 méterről (360 lábról) és 160 méterről (525 lábról) érzékelik. Mind a hő-, mind a színes videofolyamok megtekinthetők a harmadik féltől származó VMS-rendszerek széles skáláján keresztül.

Forrás: Sightlogix, Securityworldmarket

Hozzászólások