Hőkamera vezeték nélküli csatlakozással iOS® és Android™ intelligens eszközökhöz

Az innovatív FLIR ONE Edge Pro kamera vezeték nélkül csatlakozik az okoseszközökhöz így könnyen ellenőrizhetővé téve ellenőrizhetővé téve a nem, vagy csak nehezen elérhető célpontokat – de akár rögzíthető is a telefonra, vagy tabletre az egykezes kezeléshez.

FLIR ONE Edge Pro

A VividIR™ és a FLIR MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging) kombinációjával bármilyen szögből éles hőképeket készíthetünk. A megnövelt akkumulátor-üzemidő és strapabíróság biztosítja, hogy a kamera készen álljon az ipari környezetben való használatra. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi, hogy ugyanazt a kamerát Android és iOS eszközökkel is használhatjuk , így képek, felvételek egyszerűen megoszthatóvá válnak az érdekeltek számára.

Forrás: flir.com

Az összes hőképet és videót közvetlenül a mobileszközre menti, így könnyen elérhetővé válik további felhasználás céljából. A FLIR Ignite™-hez való csatlakozás lehetővé teszi, hogy fájlokat azonnal feltöltsük a felhőbe, ahol jelentéseket készíthetünk, valamint rendszerezhetjük, tárolhatjuk és megoszthatjuk az adatokat a hatékonyabb munkafolyamat érdekében.

MSX® képjavítás

A FLIR ONE Edge sorozat a FLIR egyedülálló Multi Spectral Dynamic Imaging (MSX) funkciójával rendelkezik, amely valós időben hozzáadja a fedélzeti látható fény kamerájának kulcsfontosságú részleteit a teljes infravörös képhez. Az eredmény: minden az egyben, hígítatlan hőkép látható fényjellemzőkkel, amely lehetővé teszi, hogy azonnal felismerjük a problémás helyzeteket. Az MSX valós idejű, így az eredmények azonnal láthatóvá válnak a kamera LCD-kijelzőjén.

Októberben a Teledyne FLIR irányított ellenőrző alkalmazásokkal egészíti ki a fejlesztést az iOS és Android felhasználók számára, amelyek lehetővé teszik az alkalmazók számára, hogy könnyen megtalálják a rejtett problémákat Ezzel a kiegészítéssel a cél az lesz, hogy – a különböző felkészültségű szintű – felhasználók számára leegyszerűsítsék a kamerahasználatot azáltal, hogy lépésről lépésre utasításokat adnak az ellenőrzésekhez, és tanácsokat adnak az eredményül kapott képek értelmezéséhez.

Forrás: flir.com

Kapcsolódó cikkek: