Telepítés úgy, mint a karikacsapás?

Van egy megoldásunk, a Dahua Poe NVR-ekkel könnyedén megteheted ezt mivel ezek a rögzítők automatikusan inicializálják a kamerákat és semmilyen különleges beállítást vagy konfigurálást nem igényelnek. Nem kell bajlódni a kamerák hálózati beállításaival sem.

A művelet nagyon egyszerű, csak csomagoljuk ki a rögzítőt, helyezzük áram alá, csatlakoztassuk a kamerákat CAT5e UTP kábellel a rögzítőhöz és kész, a rögzítő automatikusan felismeri és konfigurálja a csatlakoztatott kamerákat. Ma már ez sokkal fejlettebb, és az időszükségletben is hatékonyabb mint az analóg rendszerek. Az analóg rendszerek esetében számos egyéb probléma is adódhat, a kábelezéssel, tápfeladással, és a földhurokleválasztóval, amelyeket a telepítésnél ki kell javítanunk mert gyakran már a felszerelés pillanatában sem akar azonnal működni.

Egy 4 kamerás rendszernél árban közel azonos, az IP rendszernek köszönhetően, egyszerűbb egy esetleges hibaelhárítás, nincs jelzavarás, nincs extra kábelezés (kameránként a 12V-os tápok) és az ezzel járó többletköltség.

Nézzük listaszerűen, hogy mire is van szükséged:

  • UTP Cat5e kábel
  • RJ45-ös csatlakozó
  • HDD

A fenti megoldást családi házas környezetbe javasoljuk, ahol 4-8 kamerára van csak szükség, csillag topológiában tudod ezt alkalmazni, ugyanúgy ahogyan ezt analóg rendszernél is tennéd, a különbség, hogy egy sokkal fejlettebb technológiát tudsz felszerelni az ügyfelednek.

A fenti módszerrel így marad időd beállítani az ütemezést, az esetleges analitikai megoldásokat, mint például az SMD 3.0-t.

következő eszközöket ajánljuk ehhez:

Videók

Műszaki beállítása:

ugyanez angolul Dahua csatorna:

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások