Dahua a RAMIRIS kínálatában!

Örömmel értesítjük meglévő, illetve leendő ügyfeleinket, hogy sikeres tárgyalásokat folytattunk a világ egyik legjelentősebb biztonságtechnikai és hálózati eszközöket gyártó cégével, melynek eredményeként a RAMIRIS Europe Kft. a Dahua Technology hivatalos magyarországi disztribútora lett, így mostantól a DAHUA termékek teljes palettája elérhető nálunk.

cikk_fokep

Új biztonságtechnikai és kapuautomatizálási divízió

Az új biztonságtechnikai és kapuautomatizálási divíziónk megalakulásával pedig technikai támogatással is megerősítjük a disztribúció adta előnyöket, folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, hogy viszonteladó partnereink részére minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújthassunk.

A Dahua Technology közel 120 országban van jelen szerte a világon, több mint 800 partnerrel. A cég széles termékpalettát vonultat fel az innovatív biztonságtechnológiai megoldások területén a kamerás megfigyeléstől kezdődően az intelligens közlekedési, épületüzemeltetési és beléptető rendszereken, videó kaputelefonokon és intelligens zárakon keresztül a kereskedelmi kijelzőkig és ipari drón technológiáig. A vállalatcsoport magyarországi központja 2016-ban alakult meg Dahua Technology Hungary Kft. néven.

RAMIRIS Dahua disztribúció

Az elektronikus vagyonvédelmi innovációban a Dahua kiemelkedő márkanév, a technológiai fejlesztések mellett az egyedi igényeket kiszolgáló megoldásokban is nagy szerepet vállal. A Dahuával közösen segítséget kívánunk nyújtani partnereinknek abban, hogy megtalálják a fejlesztésükhöz legjobban illeszkedő eszközöket és válaszokat kapjanak a témával kapcsolatos kérdéseikre.

A rendszerek egyre hatékonyabb és szélesebb körű megoldásokat kínálnak az ügyfelek számára, ami az értékesítő társaságoktól is egyre komolyabb felkészültséget követel meg . A Ramiris Europe Kft. az új üzletág elindításával és több évtizedes tapasztalattal rendelkező technikai személyzetével kíván segítséget nyújtani a felmerülő problémák azonnali kezelésében, melyre kiemelt figyelmet fordít és stratégiai fontosságúnak tartja az innovatív megoldások elterjesztését.

A Dahua kiemelkedő mesterséges intelligenciával (AI) ellátott termékkínálata minden igényt kielégít és a várakozásokat is felülmúló funkcionalitást biztosít, megkönnyítve és megreformálva az eddig ismert videó megfigyelést és felügyeletet.

Cégünk a Dahua biztonságtechnikai rendszerei mellett a gyártó hálózatos termékpalettájának értékesítésére/támogatására is nagy hangsúlyt fektet. Kínálatunkban szerepelnek a PoE switchek (ePoE), ipari felhasználású switchek, Access és Core switchek, média konverterek, SFP modulok, kábelek.

All-in – Biztonság és kényelem, minden egy helyen. A biztonságtechnikai portfóliónk bővítése mellett, kényelmi, automatizálási megoldásainkkal is találkozhatnak a hozzánk ellátogatók. Fontos számunkra a kölcsönös magas szintű bizalom kialakítása és folyamatos fenntartása.

Ez az eszme követése alakította a Ramiris – mindenben segít! érzést.

Biztonságban gazdag szép napot kívánunk – Dahua – Mindent lát!

A RAMIRIS csapata

network@ramiris.eu

biztonsagtechnika@ramiris.eu

Ramiris_Dahua

Hozzászólások