Texecom Capture – Megragadja a lényeget! Új technológiájú mozgásérzékelő-család a Texecomtól

A Modern Alarm Kft a Texecom cég hazai képviselőjének kínálatában frissen feltűnt mozgásérzékelőkről számolunk be. A Texecom Capture sorozata új filozófiát követ, telepítői szemszögből sokat változott, gyerekjátékká téve a telepítést.

Forrás: Modern Alarm Kft

Forrás: Modern Alarm Kft

Egységes szerelés

A Capture hatalmas vívmánya, hogy egyféle szerelést kell csak megszokni, mert mind a fali, mind a mennyezeti, mind pedig a rádiós kiviteleket egyformán kell telepíteni.

Lencsekialakítás

A Texecom az optikai jellemzők kutatásában elért eredményeit építette be a Capture eszközökbe. Szabadalmi oltalom alatt álló multifókuszú lencse látja el az optika szerepét, mely fixen beépített és külsőleg egységes megjelenésű. Az előző modellekhez képest, megduplázódott az optika által kialakított érzékelési zónák száma.

Minden Capture modellben rendelkezésre áll a kisállat immúnis mód, melyet egy mozdulat aktiválni.

Kizárt, hogy leejtsük a csavart!

Egy zár könnyed, negyed fordulatos elfordítása után, levehetővé válik a fedél. Nincs csavar, nincs keresgélés!

A fedél teljesen egybeépült az elektronikával és a piroelemmel is, így az eddig megszokottakhoz képest, jóval jobb a por- és rovarvédettsége az eszköznek. Nulla az esélye, hogy az elektronikához hozzáérjünk, vagy véletlenül megsérthessük azt. A fedél szerszám nélkül, egy mozdulattal lehúzható a hátlapról és a kapocssorról is.

Sosem hagyjuk el a bekötési leírást!

Már a papírdoboz letéphető fülei is a leírás részei, de magára a belső burkolatra és a kibillenthető sorkapocsra is rágravírozták a bekötéshez szükséges információkat, így örökre ottmaradnak, sosem kell azokat a továbbiakban keresgélni.

Egyszerű beállítások

A sorkapocshoz hasonlóan, az üzemmódok aktiválásában is egyértelmű jelölések segítenek, mint ahogyan a beépített lezáró-ellenállások gyors kiválasztásában is, melyek egy csúszókapcsoló segítségével állíthatóak be.

capture-illusztracio-online

Részletes ismertető

A további fontos újítások részleteihez kérjük, a Modern Alarm Kft. Texecom terméktámogató kollégáit keresse:

Rác Géza:
+36 30 791-3334
rac.geza@modernalarm.hu
Bogya Zsolt:
+36 30 894-0630
bogya.zsolt@modernalarm.hu

Hozzászólások