A Primion beléptető rendszert telepít a brandenburgi BER repülőtérre

A Primion Technology gondozza a Berlin brandenburgi repülőtér Willy Brandt (BER) beléptetőrendszereinek fejlesztését és üzembe helyezését. Az integrált Prime Webaccess szoftver segítségével akár 80 000 ember hozzáférési jogait kezelik egységes rendszerben.

Forrás: Git Sicherheit

Forrás: Git Sicherheit

A vállalat “ZK-System FBB” projektje (az FBB a Berlin-Brandenburgi Repülőteret jelenti) 882 IDT-32 beléptető eszköz, 3957 Legic Advant olvasó és 2439 PKT digitális henger telepítését tartalmazta. Ezenkívül 50 biometrikus olvasót integráltak a rendszerbe. Ők ellenőrzik az összes hozzáférést a biztonság szempontjából fontos átmeneti pontokon a szárazföldi és a légi oldal között. Az integrált Prime Webaccess szoftver segítségével akár 80 000 ember hozzáférési jogait kezelik egységes rendszerben.

A biztonságos hozzáférés-ellenőrzés és a személyi igazolványok megbízható kezelése elengedhetetlen a repülőtéren az alkalmazottak, a szolgáltatók és az utazók biztonságának biztosítása érdekében. Több ezer alkalmazott dolgozik a repülőtereken, és hozzáférési jogaikat kezelni és dokumentálni kell. Az ehhez szükséges szoftvert és hardvert a Primion fejleszti és gyártja egyúttal biztosítja az alkatrész utánpótlást és supportálja a karbantartást.

Forrás: Git Sicherheit

Hozzászólások