Az ASSA ABLOY idén is a Forbes világlista leginnovatívabb vállalatai között

Az ASSA ABLOY ismét szerepel a Forbes világ leginnovatívabb vállalatainak listáján. A 2018-as rangsor 78-adik helyén szerepel a vállalat, de a százas listán az utóbbi években már negyedik alkalommal találhatjuk.

Forrás: assaabloy.hu

Forrás: assaabloy.hu

“Nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerünket az innovációval sikerült elérni” – nyilatkozta Nico Delvaux, az ASSA ABLOY elnök-vezérigazgatója. “A Forbes listán való szereplés egyértelmű bizonyíték arra, hogy innovációs és technológia-alapú kultúránk kifizetődik.”

Ez a negyedik alkalommal, amikor az ASSA ABLOY a Forbes 100-as listáján szerepel – tükrözve, hogy a vállalat 2007 óta jelentősen növelte innovációs és termékfejlesztési beruházásait.

Az innováció hatékonyságát jól jellemzi, , hogy 3 évnél fiatalabb termékeik az éves árbevétel 25%-át teszik ki – ez az arány 28% volt 2017-ben.

A FORBES minősítése kiemelte a cég intelligens (mobiltelefonnal vezérelhető / hálózati) zártechnológiák fejlesztése terén elért eredményeit.

Forrás: STOCKHOLM, 2018. május 31. / PRNewswire /

Az ASSA ABLOY az innovatív beléptetés és zártechnológia megoldások globális piacvezetője,. A cég 1994-es megalakulása óta egy regionális vállalatból nemzetközi konszerné fejlődött mintegy 47.500 alkalmazottal, több mint 70 országban – így hazánkban is – működő vállalatokkal és 76 milliárd svéd korona éves értékesítési volumennel

Írjon kommentet