MABISZ minősítést kaptak az iQAlarm, ALEPH termékek

Az LDSZ Kft tájékoztatja az iQALARM okos rádiós riasztórendszer iránt érdeklődőket, hogy 2017. november 16-tól az iQALARM eszközök rendelkeznek hivatalos MABISZ ajánlással.

Az iQA-7161P 7 zónás vezetékes, iQA-7161WLP 16 zónás hibrid és iQA-7321WLP 32 zónás hibrid központok, a vezetékes és vezeték nélküli kezelők mellett a vezeték nélküli mozgás és nyitásérzékelők, a távirányítók is felkerültek az ajánlott termékek listájára, részint a Teljes körű elektronikai jelzőrendszer, részint a Minimális elektronikai jelzőrendszer  alkotóelemeként.

Más, népszerű termékeket – mint például az ALEPH által gyártott AL40S jelölésű kisállat védett PIR mozgásérzékelőt, az XC-1XT kombinált PIR/MW kültéri mozgásérzékelőt, valamint az SD-6023 fémtokozatú, 7,5 cm réstávolságú nyitásérzékelőt – szintén minősíttetett az LDSZ Kft. Ezeket a MABISZ szakemberei Teljes körű elektronikai jelzőrendszer alkotóelemeként ajánlással látták el.

Az ISIDE140 kültéri hangfényjelző mostantól a Részleges elektronikai jelzőrendszer eleme, az ALEPH az AS-100 egycsatornás vezeték nélküli átjelző modul pedig minimális elektronikai jelzőrendszer ajánlást kapott. Ez az okos kis eszköz minden telepítő szerszámosládájában ott kéne lapuljon, hiszen bármikor szükség lehet egy jelzés rádiós átvitelére.

A MABISZ termékmegfelelőségi ajánlás okirat letölthető a www.ldsz.hu weboldalról az adott terméknél. Bővebben érdeklődjön az iQALARM termékmenedzserénél, Matkó Csabánál (20-3578138).

Forrás: LDSZ Kft

Forrás: LDSZ Kft

Kapcsolódó cikkek: