KEY – Kaputechnika igényeseknek

Key Automation minőséget és prémium használati élményt nyújtó termékeket fejlesztő olasz vállalat. A márka által fémjelzett termékkörök a kaputechnikai és garázskapu motorok, automata sorompók, valamint a kertvilágítási rendszer; mindez önálló vezérléssel és kifinomult vezérléstechnikával párosul. A megbízható és gondosan kialakított mechanika hideg és forró környezetben is bizonyított, hiszen úgy a skandináv zimankóban, mint az afrikai és Ausztrál forróságban is egyre nagyobb kereslet jelentkezik a Key termékei iránt.

Key_agy_kulcs_design_kep

A Key tervezői tevékenysége a színvonalas mechanikai és elektronikai kialakításon túl felhasználói élményt is nyújt. Az anyaghasználat – legyen az fém vagy műanyag – minőségi és átgondolt tervezői munka eredménye. A Key termékei Igazi „szeretni való” eszközök, amiket jó telepíteni és klassz érzés használni.

Fold_orszagok

A kutatás-fejlesztés a fő szempont a cégnél, de nagy hangsúlyt helyez a termékek dizájnjának megalkotására, minőségi megjelenésére. Elsőre furcsán hangzik, de a Key motorok igazi lételeme az éjszaka. A fénytechnika ugyanis alapvető tartozéka a motoroknak, legyen az kertkapu vagy garázsajtó, a minőségi világítás mindig tetten érhető. Kertkapuk esetében derítő fényt nyújt a sötét helyeken, a garázskapu rendszer világítással pedig a garázs szinte teljes megvilágítása megoldható. Érdemes közelebbről megvizsgálni a Key termékcsaládot, a képek és a videók magukért beszélnek!

Key_kulcstartok

A_tarsasag_tortenete_sm

Key_kulcs_mobilon

  • Kétféle applikáció érhető el a Key rendszereihez, egy kivitelezői és egy felhasználói alkalmazás.
  • A kivitelezői változat a kalibráción felül elmenti a kivitelezéskori adatokat és beállítható benne a tervezett szerviz időpontja is.
  • A felhasználói alkalmazás kényelmes és gyors vezérlést biztosít.
  • Az applikációk Bluetooth 4.2 LE kapcsolaton keresztül vezérlik a különféle motorokat és a világítási rendszert (NLS).

Key_pics_sm

Night Light System

Az alacsony fogyasztás okán a Key LED-es lámpák sokkal hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos izzók. A Key Automation szerint a Key Garden termékcsalád LED-es lámpája, non-stop éjszakai használat mellett évente legfeljebb egy eurót költséget igényel. Ebben a számításban azt feltételezzük, hogy a lámpa egész éjjel világít, és hogy az energiaköltség 0,2073 euró / kWh (átlagos költség Olaszországban).

Nicola_Michelin

“Körülbelül négy évvel ezelőtt vezettük be az NLS rendszert a stuttgarti K + F kiállításon” – mondja Nicola Michelin, a Key Automation vezérigazgatója. „A Key Gaden egy forradalmi megoldás, amely teljesen új a kapuautomatizálási iparban. Az innovatív NLS rendszer kezdetben a LED-es lámpák integrálásán alapult a motorokban és a jelző fényekben. A Key Garden termékcsalád természetes kiegészítésként következett a fejlesztési sorba.

„Rendszeresen új termékekkel jelentkezünk igazodva a piac igényeihez” – folytatja Michelin. „Jelenleg egy új és nagyon fejlett termék kifejlesztésével vagyunk elfoglalva, válaszolva a piac olyan speciális kérésére, amelyet eddig egyetlen gyártó sem elégített ki. Még nem tudok róla sokat elmondani, kivéve, hogy ez egy olyan termék, amely igazolja majd cégünk nevét.

A Power biztonságtechnikával kötött disztribútori megállapodásunk értelmében a Key Automation magyarországi képviseletét egyetlen cégre bízzuk. Nagyon szoros és innovatív együttműködés van kialakulóban közöttünk. Bízva a Power Kft. felkészültségében és sok évtizedes tapasztalatában úgy gondoljuk, hogy a Key szakmai és marketing képviselete kiváló kézben van.

Alig várjuk, hogy személyesen is bemutathassuk termékeinket és legújabb fejlesztéseinket!

Termeklinksor

Tovább a key termékekre