A Vivotek a legjobb tajvani globális márkák között

A tajvani Gazdasági Minisztérium közzétette a 25 legjobb tajvani globális márka 2020 listáját amelyek közé bekerült a Vivotek is. A cég ebben az évben ünnepli alapítása 20. évfordulóját, és ez a rangos elismerés nagy ösztönzést jelent valamennyi alkalmazott számára.

Alex Liao (jobbra), a Vivotek elnöke Forrás: securityworldmarket

Alex Liao (jobbra), a Vivotek elnöke
Forrás: securityworldmarket

A Vivotek Tajvan legjobb IP-felügyeleti vállalatának számít. Az évek során 1000 főt foglalkoztató globális vállalattá nőtt, folyamatosan bővítve portfólióját, sikeresen forgalmazza a márkát világszerte, és innovatív megoldásokat nyújt 116 országban. Az üzemeltetés hatékonysága érdekében a vállalat 2017-ben úgy döntött, hogy együttműködik a Delta Electronics céggel.

A felügyeleti ipar az AIoT korszakba történő felzárkóztatása érdekében a Vivotek egyik alapító tagként csatlakozott az Open Security & Safety Alliance-hoz (OSSA). A közelmúltban a vállalat stratégiai kapcsolatot épített ki olyan jól ismert tajvani márkákkal, mint a Trend Micro és a Cyberlink, hogy új lehetőségeket nyújtson az integrált megoldások piacára.

A Vivotek a Covidra reagálva, a járványkezelés segítve, ( hasonlóan számos további jelentős világmárkához ) bevezette az AI-alapú tömegkontroll-megoldást, hogy a vállalkozások be tudják tartami a társadalmi távolságtartási szabályokat.

Forrás: securitywordmarkat.com

Hozzászólások