LUPUS: egyben a mozgásérzékelő és a pillanatkép kamera

A LUPUSEC-XT PIR hálózati kamera egy mozgásérzékelő, beépített mini pillanatképkamerával. Amikor a RAS (infravörös visszaverődés abszorpciós spektroszkóp) érzékelő mozgást érzékel, a képek azonnal elkészülnek és átkerülnek a riasztó panelre A technika riasztórendszerbe integrálva védelmet nyújt a nem kívánt látogatók ellen, és egyúttal segíti az azonnali azonosítást.

Forrás: Lupus Electronics

Forrás: Lupus Electronics

Bejárati területek védelme

A mozgásérzékelő különösen alkalmas bejárati területek védelmére. Az érzékelő által rögzített kép azonnal elküldhető az alkalmazáshoz kapcsolt mobil eszközre, igy ellenőrizhetők a bejövő riasztások bárhól bármikor.

A beépített IR LED-nek köszönhetően a hálózati kamera éjszaka is védelmet nyújthat: tiszta képeket rögzít rossz fényviszonyok között és teljes sötétségben is. A kamera akkumulátorral működik, és a riasztórendszerrel való kommunikáció rádión keresztül működik. Nincs szükség tehát további kábelekre a jelátvitelhez vagy az áramellátáshoz, vezeték nélküli átvitelről beszélünk. Felszerelhető tetszőleges falhoz vagy mennyezethez. Egyszerűen telepíteni kell a PIR hálózati kamerát, és csatlakoztatni a vezeték nélkül a riasztó panelhez.

Forrás: Lupus Electronics

Forrás: Lupus Electronics

A LUPUS riasztórendszer érzékelők és kiegészítők széles bővíthetőségét kínálja intelligens otthoni riasztó paneljébe. A megoldások egyetlen kattintással integrálhatók: ajtóérintkezők, IP kamerák, mozgásérzékelők mechanikus és mágneses zárakhoz, redőny relé, fűtésvezérlők.

Forrás: git-sicherheit.de

Hozzászólások