Személyi változások az LDSZ-nél

A dinamikusan fejlődő értékesítés erőteljesebb marketing támogatásának érdekében Ollári Viktor vette át a budapesti LDSZ üzlet vezetését szeptember 1-től a cég közleménye értelmében.

A megnövekedett forgalom okán az LDSZ Kft. vezetése Pécsett és Budapesten is plusz kiszolgáló kollégával bővítette a létszámot. Élve a kormányzat pályakezdők foglalkoztatását támogató lehetőséggel, 20 éves fiatalok álltak munkába, akik rövid időn belül betanulnak a szakmába, és gyorsabbá teszik a vásárlók kiszolgálását a cég mindkét üzletében.

Személyi változások az LDSZ-nél

A dinamikusan fejlődő értékesítés erőteljesebb marketing támogatásának érdekében Ollári Viktor vette át a budapesti üzlet vezetését szeptember 1-től. Viktor mérnöki diplomával, több évtizedes biztonságtechnikai tapasztalattal, újságírói gyakorlattal rendelkező szakember (a Magyar Biztonságtechnika újságírója, szerkesztője, majd főszerkesztője 2002-től 2012-ig). A cég vezetésével közösen kidolgozott marketing stratégia mentén nagy lendülettel vág neki az új feladat kihívásainak – megkezdeni a CANON biztonsági kamerák értékesítését, emellett tovább növelni az IdentiVision video biztonságtechnikai rendszerek és az EverLink beléptető-, munkaidő nyilvántartó és fizető parkoló rendszerek forgalmát, presztízsét.

Vélemény, hozzászólás?