Meghívó az MDSZ Akadémiai napjára

2014. július 2-án tartja oktatási sorozatának következő rendezvényét a Magyar Detektív Szövetség. Az Akadémiai nap egyben a 2013/2014-es oktatási év utolsó rendezvénye is, ahol az eddigieknél is nagyobb súlyú téma kerül terítékre.

Időpont: 2014. július 2., 10:00

Helyszín: Fortuna Szálloda- és Étteremhajó, „Nelson tárgyaló szalonja”
1137 Budapest, Szent István park, alsó rakpart
Web: www.fortunahajo.hu
GPS koordináták: 47.51862, 19.04958

Fontos információ: Parkoló hely a bejáratnál, fizetős, 175.- Ft/óra, azonban ha valaki 3 órát fizet, a jegye egész napra érvényes.

Az „Akadémiai nap” témája:

  • „A magánnyomozás speciális, adósságkezeléssel összefüggő adatgyűjtő munkájának gyakorlati lehetőségei, az adatvédelmi szabályok tükrében.” Az előadást a magánnyomozó szakmában ismert és elismert dr. Borai Ákos nyugállományú rendőr ezredes, Szövetségünk Tiszteletbeli Tagja tartja.

A részvételi szándékot az érdeklődők a Detektív Szövetség info@detektivszovetseg.hu e-mail címén, legkésőbb az aktuális “Akadémiai” napot megelőző napon kell jelezniük.

A jelentkezőknek javasolt egyúttal nyilatkozniuk is arról, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szövetség – az adatvédelmi szabályok betartásával – a személyes adataikat kezelje, egyben regisztrálnak a Szövetség honlapján (az ehhez szükséges nyomtatvány itt letölthető).

Az oktatási rendszer működésével, programjával kapcsolatban tájékoztatás e-mail útján Spitzer Lászlótól kérhető – spitzer.laszlo1@gmail.com
A Szövetség tagjai részére létrehozott „Akadémiai nap” minden érdeklődő számára első alkalommal ingyenes, hogy el tudja dönteni, érdekli-e, vagyis belép-e a Szövetségbe, vagy sem. Minden további részvétel feltétele 5 000 forint/fő támogatás befizetése a Szövetség részére. Természetesen a Szövetség tagjainak (és pártoló tagjainak) a részvétel ingyenes.

A NKE RTK oktatói és hallgatói a rendezvényen jogviszonyuk igazolását követően ingyenesen részt vehetnek.

Forrás: Magyar Detektív Szövetség

Kapcsolódó cikkek:

A Magyar Detektív Szövetség közleménye

Meghívó a Detektív Klubnapra

Meghívó a májusi Detektív Klubnapra

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?