axis_webinar_fbevent_cover

AXIS Site Designer 2 webinár

Az Axis kamerarendszereihez nagyon sok kiegészítő alkalmazás érhető el. A nyári szabadságok előtt az Axis még egy webinárral készül, amelyből megismerhetik az AXIS Site Designer 2-öt. Az alkalmazás egy részletes kamerarendszer tervező program amivel gyorsan megtervezhetitek a rendszereket és ajánlatot adhattok az ügyfeleitek számára. (tovább…)

axis_group_peter_pelle_marting_1811_hi-cover

10 éves az ONVIF!

2018 november 14-én, Lundban az Axis székházában az Axis munkatársai egy kis ünnepséget tartottak abból az alkalomból, hogy éppen 10 évvel ezelőtt (2008 november 25-én) indították útjára az ONVIF-et. Az ONVIF egyik alapító tagjaként az Axis komoly energiákat fektetett a nemzetközi ipari fórum sikerességébe. (tovább…)

Nyílt napok az iQAlarmnál Forrás: LDSZ

Nyílt napok az iQAlarmnál

A vezeték nélküli rendszerek eladása az elmúlt időszakban 5%-ról 40%-ra nőtt és az előrejelzések szerint ez csak fokozódik. A gyártó cég képviselőivel találkoztak az LDSZ szakembereivel Lengyelországban. (tovább…)

Axis – Milestone Open Day Forrás: Aspectis Kft.

Axis – Milestone Open Day

Az Aspectis Kft  hagyományaihoz híven 2017 június 14-én  tarja  Open Day rendezvényét,. Az érdeklődőket és partnereiket Budapesten a Spoon hajón várják,  a szakma élvonalát jelentő  változatos programokra. (tovább…)

Axis Nyílt Nap 2016 meghívója és programja Forrás: Aspectis Kft

Axis Nyílt Nap 2016 meghívója és programja

Az Axis Communications 2016. október 13-án tartja szokásos éves Open Day rendezvényét Budapesten, amely egyedülálló alkalmat kínál, hogy partnereink megismerjék a társaság legújabb hálózati fejlesztéseit és innovációit. Idén a rendezvény fókuszában az Axis megoldásai és a teljes bekerülési költségek (TCO) (tovább…)

Axis magyarországi nyílt nap

Axis magyarországi nyílt nap

Az Aspectis Kft az Axis magyarországi nyílt napját, 2015 november 12-én rendezi az Aquaworld Resort Budapest konferencia központjában. A rendezvény keretében teljes áttekintést adnak a legújabb fejlesztésekről és hálózati videó megfigyelési megoldásokról. A rendezvény középpontjában a rohamos ütemben fejlődő KKV Üzleti lehetőségek lesznek.

(tovább…)

Az Aspectis Kft meghívja Önt az AXIS ROADSHOW 2014 rendezvényeire

Az Aspectis Kft meghívja Önt az AXIS ROADSHOW 2014 rendezvényeire

Az Aspectis kft két napos Rodshow keretében mutatja be november 11-én, illetve 13-án az Axis hálózati videorendszerek termékeit, megoldásait, partnerprogramját.

Tisztelt Rendszerintegrátor és Viszonteladó!

Egy olyan rendezvényre szeretnénk invitálni Önt, amelynek keretében kiváló lehetősége lesz ‎megismerni a hálózati videorendszerek piacán vezető szerepet betöltő Axis Communications termékeit és megoldásait.‎

Mire számíthat?‎

  • Bemutatjuk az Axis legújabb kamerakínálatát. ‎
  • Megismerheti az Axis Partnerprogramot és a piacra lépési modellt. ‎
  • Gyakorlati bemutató keretében megnézheti az Axis kamerák és videokezelési szoftverek érdekes integrációját.
  • Ismertetjük az intelligens videoanalitikai alkalmazásokat és biztonságtechnikai hardvereket. ‎

Helyszínek:

2014. november 11. –  DEBRECEN
Aquaticum Termal & Wellness Hotel (H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.)

2014. november 13. – BUDAPEST
Danubius Health Spa Resort (H-1007 Budapest, Margitsziget)

Magyar nyelvű szinkrontolmácsolást biztosítunk minden résztvevő számára.  A  részvétel ‎ingyenes, de regisztrációhoz kötött.‎ Rendezvényünkkel ötleteket szeretnénk adni vállalkozásához.‎

“A HÁLÓZATI VIDEORENDSZEREK PIACÁNAK ÉLÉN. EGYÜTT!“

Kérdés esetén forduljon az Aspectis Kft. munkatársainkhoz a sales@aspectis.hu e-mail címen vagy a +36-1-414-1023-as telefonszámon.

A nap részletes programját ide kattintva olvashatja el.

Ide kattintva pedig kiválaszthatja az Önnek megfelelő helyszínt és regisztráljon az eseményre.

kapcsolódó cikkek:

Samsung Techwin 1 napos tanfolyam az Aspectis szervezésében

Az Intellio Video System 3 az Országos IP Konferencián

Lap teteje