GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába

A GeoVision Hungária Kft.-től kaptuk meg a következő bekezdésben olvasható kis történetet,  melynek apropóján egy telepítő cég figyelemének középpontjába került a széleskörűen felhasználható új szett a GeoVision SNVR H.265. Azóta számos ilyen szettet is vásároltak, mely a GeoVision 4,0 Megapixeles H.265 Eyeball kültéri infrás dóm kamerákat, valamint a hozzá illeszkedő szintén H.265-ös 4 csatornás PoE standalone NVR-t tartalmazza. Ugyanakkor jó tudni róla azt is, hogy PC alapú rögzítővel való használat során az Eyeball kamerát szabadon, ingyenesen felvehetjük a GeoVision NVR és VMS szoftvereibe.
GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/szettek/kameras-szettek/geovision-h265-eyeball-szettek/

Elég is a bevezetőből lássuk a történetet:

„Az elmúlt héten felkeresett minket egyik – a már több éve GeoVision termékeket telepítő partnerünk. Azzal a kéréssel fordult hozzánk telefonon, hogy ajánljunk neki egy kompakt, de mégis magas minőségű, sokoldalú kamerás szettet. Kapva kaptunk az alkalmon és meghívtuk bemutatótermünkbe, ahol részletesen átbeszélhettük a rendszerrel szemben támasztott követelményeket és igényeket.

Nálunk aztán elmondta, hogy kamera esetében egy letisztult megjelenésű, fehér színű, nagy felbontású dóm típust keresne, mert a feltételek ezt követelik meg esztétika és képminőség szempontjából. Ekkor már tudtuk, hogy melyik kameránk jöhet szóba neki. Majd folytatta a rögzítő paraméterezésével. Talán az egyik legfontosabb számára – természetesen a műszaki paramétereken felül – a zajmentes működés volt. A rögzítő telepítési helyére alkalmatlan lett volna egy PC alapú rögzítő. A műszaki paraméterekre is kitért, ami természetesen a legmeghatározóbb. Elmesélte, hogy ügyfele éppen vett egy 4K Smart TV-t, így ha lehetséges, olyan eszköz kellene neki, amely videó kimenete rendelkezik ezzel a felbontással. Így már tudtunk is, hogy milyen megoldást javasoljunk, a legújabb SNVR H.265 szettünket.

Beszélgetés közben egyre több részlet érdekelte partnerünket. Megemlítettük, hogy az új technológiás H.265-ös tömörítési eljárással 30%-al több felvételt tud tárolni ugyanakkora tárhelyen. Menüje és kezelőfelülete letisztult és magyar nyelvű. A rögzítőbe épített 4 csatornás PoE switch automatikus kamera felismeréssel rendelkezik. Ezen felül az NVR-hez kliens szoftverek segítségével távoli elérést is biztosítunk, mind számítógépről, mind mobiltelefonról egyaránt.

Ezt követően felhoztuk a kamera paramétereit is. Itt már látszott, hogy meggyőztük partnerünket az elhangzottak alapján, de folytattuk a szett bemutatását. A részletgazdag 4,0 Megapixeles kamera tulajdonságaira tértünk ki, nevezetesen a különálló infrás LED-re, mely semmilyen körülmények között sem produkálja a becsillanásos képhibát, valamint 25-30 méterre látunk vele éjszaka. A vevőnk ezen a ponton közbevágott, és megkérdezte, hogyan tudná esztétikusan felszerelni kültérre, a kábelek, csatlakozók elrejtésével. Erre is van megoldásunk, válaszoltuk gondolkodás nélkül. Ezt meglehet valósítani az igen jó árú és kényelmesen szerelhető GV MOUNT-211 oldalfali fém konzoljával, melyhez társul egy hozzáillő kötődoboz is. Erre a válasza csak annyi volt: Megveszem a szettet! ” (GeoVision Hungária Kft.)

A rövid kis történet után a szett műszaki információi:

GeoVision Target Eyeball kamera

Új Target sorozatú 4,0Mpixel H.265 kültéri infrás Eyeball IP kamera fix optikával, tripla streammel.

  • 4,0MP/20fps, 3,0MP/30fps, 2,8mm optika
  • H.265, H.264, MJPEG tripla stream
  • 1db IR LED, 30 méter megvilágítás
  • 1/3” Progresszív Scan CMOS
  • 12V DC / PoE
  • 5,5 Watt

20170628_geov. snvr h265 2

Linux alapú önálló hálózati videó rögzítő

Új H.265-ös GeoVision NVR célhardver, 4K felbontás támogatás, beépített PoE porttal.

  • 4 csatorna videó rögzítés akár 8,0 Mpixelig
  • Támogatott böngészők: IE, Chrome, Firefox, Safari, Edge
  • GeoVision DDNS szerver támogatás
  • 4-Port PoE switch (IEEE 802.3af)
  • 1 SATA HDD fiók (3.5″ max. 8TB)
  • 4K HDMI videó kimenet

GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/celhardver/nvr/geovision-snvr/

GeoVision Mount-211 konzol

  • Oldalfali tartó konzol szerelődobozzal
  • Méret: 233x126x126mm
  • Tömeg: 920g
  • Anyag: fém
  • Szín: tört fehér

GeoVision SNVR H.265 szett – Bevezetjük a 4-esek világába Forrás: https://geovision.shop.hu/termekek/konzolok-adapterek/belteri-tartok-konzolok/gv-mount-211-/

 

Forrás: Geovision Hungária Kft.

Kapcsolódó cikkek:
MikroTik hAP routerek – Egy kiváló választás
Biometrikus azonosítás a GeoVision FR2020 olvasóval