A Hanwha Vision piacra dobja az iparág első kétérzékelős BCR kameráját

Itt az első olyan kamera fejlesztés, amely egyesíti a vonalkód felismerést és a logisztikai központok videórögzítését egyetlen eszközben. Egyúttal Javítja a működési hatékonyságot és csökkenti a telepítési és karbantartási költségeket a hagyományos rendszerekhez képest A teljesen integrált logisztikai megoldás elérhető a „Vision Logistics Tracking Software” segítségével.

Forrás: Hanwha Vision

Az AI-kompatibilis BCR kamera pontosan követi és felismeri a csomagvonalkódokat a nagy sebességű szállítószalagokon 2 m/s sebességgel. A vonalkód-felismeréshez és videófigyeléshez használt képérzékelők 4K felbontást és széles látómezőt (FoV) kínálnak 25 mm-es objektívvel.

A BCR kamera és a Hanwha Vision VLTS (Vision Logistics Tracking Software) integrálása segíthet a vállalatoknak a termelékenység növelésében, a hatékonyság javításában, valamint a lopások és károk csökkentésében.

Forrás: Hanwha Vision

Az integrált logisztikai rendszerrel (WMS) és CCTV rendszerrel (NVR) a Hanwha Vision VLTS lehetővé teszi a kezelők számára, hogy egyszerűen nyomon követhessék a csomagot és a számla vonalkódjának egyszerű beolvasásával hozzáférjenek a videolejátszáshoz.

Összehasonlításképpen, a rendszerint külön-külön működő logisztikai és CCTV-rendszereknél az alkalmazottak kénytelenek ellenőrizni az utolsó helyet és időpontot vonalkódos kereséssel minden alkalommal, amikor egy esemény bekövetkezik. Ezután vissza kell térniük a megfigyelőrendszerhez, hogy megnézzék a rögzített videót, hogy lássák, mi történt az adott időben és helyen.

Integrált logisztikai megoldáskészlet

Az új, kétlencsés BCR kamera csak egy része a Hanwha Vision teljes élalapú mesterséges intelligencia-kínálatának, amely a Hanwha Vision átfogó és teljesen integrált logisztikai megoldáskészletét alkotja, amely a bejövő és kimenő csomagok kézbesítésének, fogadásának, kezelésének és szállításának minden részét lefedi és követi.

A vállalat logisztikai megoldáskészletében található egyéb irányítási rendszerek, amelyek integrálhatók a VLTS-be, a következők:

Csomagolási videókezelés: Gyorsan párosítja a videókat a eseménytörténettel, és segít a kezelőknek hatékonyan reagálni az ügyfelek hibáira, hiányosságokra vagy sérüléseekre a csomagolási folyamat során.

Dokkoló biztonsági menedzsment: Az élalapú mesterséges intelligencia kamera felügyeli a dokkolás során a be- és kirakodás biztonságát, segítve a kezelőket a veszélyek minimalizálásában, valamint az összes biztonsági és ipari előírás betartásának dokumentálásában és jelentésében.

További információk, innen: https://www.hanwhavision.com/en/solutions/logistics/

Kapcsolódó cikkek: