GRAEF Gruppe: NARRAD Videó riasztó Torony

A német Graef Gruppe fejlesztette ki az autonóm NARRAD videoriasztó tornyot, amelyet kifejezetten az építkezések és a távoli területek hatékony védelmére terveztek. A napelem modulok integrálásával a NARRAD teljes hálózatfüggetlenséget biztosít, így elektromos áram hiányában is működőképes.

Forrás: Graef Groupe

Ennek a biztonsági rendszernek a lényege a fejlett szenzortechnológia, amely a precíz mozgásérzékelés révén megbízhatóan észleli az illetéktelen hozzáférést. A legmodernebb riasztótechnológiával párosítva a NARRAD zökkenőmentes védelmet biztosít. Egyszerű telepítésének és működtetésének köszönhetően ez a videoriasztó torony hatékony és felhasználóbarát megoldássá teszi a biztonsági követelmények széles köréhez.

A NARRAD az autonómia, a mobilitás és a fejlett szenzortechnológia kombinációjával tűnik ki. Külső tápegységtől függetlenül, könnyű, moduláris felépítésével gyors és sokoldalú telepítést tesz lehetővé. Érzékelői intelligens algoritmusokat használnak a precíz észleléshez, minimálisra csökkentve a téves riasztásokat, ami hatékony felügyeletet eredményez alacsony működési költségek mellett. A NARRAD új szabványt állít fel a felügyelet nélküli területek megfigyelésére.

További részletesebb információk itt https://narrad.de/

Forrás: Git- Sicherheit