Aspectis – Vidarex partnerség

Az Aspectis Kft folyamatosan törekszik a piacvezető videós megoldások és technológiák hazai képviseletére, és a lehető legmagasabb szintű komplex kiszolgálásra. Mindig is elkötelezettek voltunk az éltechnológia iránt, s ezért is büszkeséggel tölt el minket, hogy egy olyan fejlesztő cég megoldását kezdjük meg értékesíteni és támogatni, amely felhő alapú videó felügyeleti rendszerek új generációját képviseli és minden ízében hazai. Ez pedig nem más, mint a Vidarex.

A céget ugyan csak 2021-ben alapították, de a mögötte álló csapat évtizedes tapasztalattal rendelkezik a videórendszerek fejlesztése és értékesítése terén, s most a felhő alapú videótechnológia és képrögzítés terén alkotnak újdonságot.

A Vidarex egy rendkívül gyors, egyszerűen használható és korlátlanul skálázható hibrid-VSaaS megoldást nyújt személyre szabhatóan végfelhasználó partnerei részére.

A felhő alapú videómegfigyelő rendszerek lényege, hogy a helyszínen nem szükséges rögzítés, a videófolyamot egy távoli szerveren keresztül érjük el. Maguk a felvételek így nem helyben, hanem egy távoli, központi szerveren találhatók, amelyek mindenhonnan elérhetőek. Mindez rendkívül rugalmasságot és kiszámíthatóságot biztosít a tervezhetőség, üzemeltetés és finanszírozás terén. 

Várjuk azon jelenlegi és jövőbeli partnereink jelentkezését, akik velünk együtt fantáziát látnak a video rendszerek ezen új generációjának népszerűsítésében és értékesítésében! Meggyőződésünk, hogy a következő évek egyik meghatározó trendje a felhő alapú rendszerek elterjedése és népszerűvé válása lesz – hasonlóan ahhoz a számtalan alkalmazáshoz, melyeket ma már napi szinten használunk.

Hozzászólások