Securiton – ASD aspirációs érzékelők 50. születésnapja

A Securiton híres aspirációs érzékelői 2020-ban ünneplik az 50. születésnapjukat. A márka ikonikus termékének a sikertörténetét a több évtizedes kutatás-fejlesztés és a több ezer telepített rendszer működési tapasztalata alapozta meg. A Securiton SecuriSmoke aspirációs érzékelők ma a legjobb és legmegbízhatóbb korai tűzjelzést biztosító jelzőrendszerek közé tartoznak.

Forrás: Securiton Kft

Forrás: Securiton Kft

Securiton SecuriSmoke

Rendkívüli pontosság, óriási tapasztalat

A Svájcban kifejlesztett és Németországban gyártott termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak, és az egész ipar számára meghatározzák a mércét és viszonyítási alapnak számítanak. A világ minden táján megtalálható ügyfelek a Securiton által kínált csúcstechnológiára támaszkodnak. Az ASD aspirációs füstérzékelők azonnal és rendkívüli pontossággal reagálnak a füst jelenlétére a legkülönbözőbb környezetekben, beleértve az IT rendszerek rack szekrényeit, raktárakat, gyártási létesítményeket és hűtőházakat. Valamennyi termék a legmagasabb érzékenységű, korszerű High Dynamic füstérzékelővel kerül forgalomba. A por- vagy szennyeződésnek kitett alkalmazásokban a füstérzékelők, a légáramlás-érzékelők és a ventilátorok élettartamának meghosszabbítása érdekében a mintavevő csőhálózatba DFU 911 porszűrő telepíthető. Ez jelentősen növeli a hamis riasztásokkal szembeni ellenállást.

A megfelelő eszköz minden alkalmazáshoz
  • A SecuriSmoke ASD 535 aspirációs füstérzékelő képes akár 5760 négyzetméter nagyságú terület megfigyelésére is. 
  • Testvére, az ASD 533 az ASD 535 különleges, „kicsinyített” kialakítású verziója bizonyos alkalmazási rendszerkorlátokkal. 
  • A kompakt és rendkívül érzékeny SecuriSmoke ASD 531 és ASD 532 aspirációs füstérzékelők kiváló, költséghatékony tűzvédelmet kínálnak kis és közepes nagyságú környezetben. 
  • A tartozékok széles választéka miatt az eszközök szinte minden környezetben használhatók. 
  • 2020-ban a Securiton bővítette a kínálatát az ASD 535 HD (Heavy Duty) modellel, amelyet kifejezetten ipari és zord környezetben történő alkalmazásokhoz fejlesztettek ki.
Hálózatos kiépítés és vizualizáció

A FidesNet (Fire Detection System Network) rendszer lehetővé teszi több SecuriSmoke aspirációs füstérzékelő csatlakoztatását egy hálózatba. Ezt jellemzően ott használják, ahol távoli megjelenítésre és működtetésre van szükség. A NetSoft szoftvereszköz az aspirációs füstérzékelők élő adatait jeleníti meg közvetlenül a számítógépen. Egy központi helyszínről teljes áttekintést kaphat a rendszer üzemeltetője a teljes ASD hálózatáról: a rendszerhez tartozó összes aspirációs füstérzékelőt egy alaprajzon jeleníti meg, beleértve azok aktuális állapotának kijelzését is. Az eszközök közvetlenül a grafikus felületről is konfigurálhatóak.

Forrás: Securiton Kft

Forrás: Securiton Kft


Forrás: Securiton Kft

Forrás: Securiton Kft

Forrás: vedelem.hu , Securiton Kft

Kapcsolódó cikkek:

Hozzászólások