A biztonsági világítás forradalma az építési területeken

Napjainkban világszerte számos építkezés zajlik egész éjszaka, hogy ne tartsák fenn a forgalmat nappal. Éjszakai üzemmódban a világító eszközök fényereje döntő fontosságúvá válik. A tajvani Yuang Light LED Balloon lámpasorozata, a maga nemében egyedülálló a világon, tükröződésmentes világítási rendszert kínál energiahatékony és könnyen csatlakoztatható funkciókkal, amelyek kifejezetten az éjszakai szabadtéri tevékenységekhez készültek.

Forrás: BOFT

LED Balloon Lighting

Egyik kiemelkedő termékünk a LED Balloon Lighting sorozat. Használatát egyebek mellett kifejezetten ajánlják építkezéseken, szabadtéri ipari parkokban, szabadtéri koncerteken. A LED Balloon világítótornyok megfelelő és biztonságos felállítása esetén, ideális világítási megoldást jelentenek.

A LED Balloon fénytornyok előnyei

A toronyrendszer nagy hatékonyságú; 150 lumen/watt teljesítményű, és 360 fokos, tükröződésmentes világítást biztosít. Egy LED-ballon lámpa több hagyományos lámpát is helyettesíthet, és így ténylegesen csökkenti az összes kiadást. A Balloon Light torony konzisztens és megbízható fényforrást kínál.

További szempont az idő megtakarítás. A Balloon Light egyszerűen 1 perc alatt beállítható, mégis könnyen szállítható. És messze nem elhanyagolható szempont a hordozhatóság is. LED ballon lámpánk kompakt méretű, és a nagy mobilitás érdekében kocsira is felszerelhető. Támogatja a kereskedelmi áram, vagy a kocsihoz csatlakoztatott hordozható generátor használatát is.

Forrás: securityworldmarket

Végül, de nem utolsósorban, biztonságos a használata. A LED Balloon lámpát beépített ventilátorral tervezték a lámpa hűtésére; ez segít a világítótoronynak elkerülni a túlmelegedést és megakadályozza, a begyulladását. Ezenkívül a búra szövet körvonalú kialakítása egyedi megjelenésűvé teszi az omni lámpát, ugyanakkor elegendő vakításmentes megvilágítást biztosít.

A LED Balloon fénytornyok építkezéseken történő alkalmazása növeli a fényerőt a szabadtéri tevékenységekhez, miközben egészségügyi és biztonsági előnyöket is kínál.

Forrás: securityworldmarket.com

Hozzászólások