OPTEX REDSCAN új mini-Pro LiDAR érzékelő beépített kamerával

A REDSCAN LiDAR sorozat legújabb tagja, az új mini-Pro állítólag képes elemezni a mozgó vagy ácsorgó objektumok méretét, helyét és távolságát, hogy pontosan és pontosan észlelje a behatolókat 20×20 méteres hatótávolságig.

Forrás: OPTEX

A beltéri és kültéri, rövid hatótávolságú alkalmazásokhoz egyaránt tervezett érzékelők vízszintesen szerelhetők, hogy láthatatlan lézersíkokat hozzanak létre a tetők, tetőablakok és mennyezetek védelmére, vagy szükség esetén függőlegesen is szerlehetők virtuális lézerfalak létrehozására, nagy értékű eszközök, határolókapuk, vagy homlokzatok védelmére.

A készülék beépített kamerával rendelkezik, amely lehetővé teszi a riasztás okának ellenőrzését, miközben egyidejűleg rögzíti és menti a videofelvételeket és a részletes naplókat az esemény utáni elemzéshez. Az állítható fényérzékenységű IR LED lehetővé teszi az érzékelő számára, hogy bármilyen világítási, vagy időjárási körülmény között képes legyen a helység felügyeletére az OPTEX szerint.

A helyspecifikus követelményekhez való alkalmazkodás érdekében a REDSCAN mini-Pro nyolc független érzékelési zónával rendelkezik. Az egyes zónákon belül az érzékenység, a célméret és a kimenet egymástól függetlenül konfigurálható, így az egyes zónák kockázati és helybeállításai optimalizálhatók a maximális rögzítési sebességre, minimális zavaró riasztásokkal.

Az érzékelők ONVIF Profile S-kompatibilisek is, az egyszerű integráció érdekében.

Forrás: OPTEX, IfsecGlobal