Út a jövőbe a MÉPK partnerségével

Az SBT Protect Kft. elkötelezett híve az elektronikus vagyonvédelem, a tűzjelző- és oltórendszerek, a hang alapú kommunikáció és a parkolás menedzsment területén megjelenő, jövőbe mutató technológiáknak. Fontos számukra a megbízhatóság, ami nem csak az általuk forgalmazott termékekre, hanem a partnereikre is vonatkozik.

A Cég mindezt szem előtt tartva döntött úgy, hogy tagja lett a Magyar Építői Progresszív Klaszternek. A kezdeményezés egy olyan platformot teremt, ahol az igény és a megoldás hatékonyan és megbízható módon jut el egymáshoz, hátteret biztosítva a tagok szoros együttműködéséhez, projektvállaláshoz, egymás ajánlásához.

A Klaszter célja az építőipari piac magyar szereplőit erősítve, az országban történő beruházások szerteágazó kivitelezési folyamatainak megbízható magyar cégekkel való lebonyolítása.

A MÉPK tagjai az építőipar minden ágazatából választja ki, de kizárólag szakértő, komoly, ellenőrizhető referenciákkal rendelkező cégek kerülhetnek a Klaszter soraiba.

Megbízható partner keresése során, érdemes a kivitelező partnert a MÉPK tagjai közül kiválasztani, mert itt fontos szempont, hogy a MÉPK tagjai szakmailag és pénzügyileg stabil, megbízható magyar vállalkozások és szakterületük kiemelkedő vállalkozásai legyenek. Szintén előny a Megrendelő számára, hogy a tagok hisznek a folyamatos fejlesztésekben, modern, innovatív megoldásokban, így mindig hozzáférhetővé válnak a legújabb korszerű megoldások, technológiák.

Amennyiben szeretne többet megtudni a Magyar Építői Progresszív Klaszterről, látogassa meg a szervezet honlapját: https://www.mepk.hu

Hozzászólások