Grundig GCI-R1667F

Kamerák Kézközelben – Grundig Fisheye

A Grundig nem fiatal márka a piacon. Kisebb nagyobb hullámhegyek és völgyek után, kb. 2 éve született a cégnél döntés a termékkínálat „felturbózásáról”. Dinamikus kínálatukból az egyik legfiatalabb jelen írás alanya az ONVIF kompatiblis, IP66 / IK10 védettségű GCI-R1667F.

(tovább…)

A generációváltás ösvényén Forrás: Olláry Viktor

A generációváltás ösvényén

Az LDSZ évadnyitó szimpóziuma továbbra is megőrizte azon jó szokását, miszerint a látogatók magas számát évről-évre képes megtartani. Az idén már 115-en voltak személyesen is kíváncsiak a cég által a generációváltás köré szervezett idei/legfrissebb újdonságaira. (tovább…)

Fajsúlyos IP CCTV megoldások. A GRUNDIG új IP fejlesztései

Fajsúlyos IP CCTV megoldások. A GRUNDIG új IP fejlesztései

Még néhány hónappal ez előtt csak arról beszélhettünk, hogy a Grundig IP CCTV kínálata is bővül/megújul. Mostanra határozott tény és elérhető az új termékcsalád közel teljes választéka. Hosszas lenne felsorolni, hogy milyen új kamerák és rögzítők kerültek be a választékba, ezért inkább csak szemezgetnék.

(tovább…)

HD-TVI és AHD házassága avagy, lehet egy szabvánnyal több?

HD-TVI és AHD házassága avagy, lehet egy szabvánnyal több?

Az IdentiVision új rögzítő családja egyetlen dologra vállalkozik: a megszokott szolgáltatáscsomag megtartása mellett kínál megoldást a HD-TVI kamerák kezelésére, képanyaguk rögzítésére. Aki már találkozott az IdentiVision CCTV rögzítővel, annak semmilyen nehézséget nem okoz majd az új hibridek kezelése.

(tovább…)

Rendhagyó benyomáskeltés

Rendhagyó benyomáskeltés …avagy az LDSZ Kft. évnyitó szimpóziuma

Itt az elején szeretnék mindenkitől elnézést kérni, melynek is két oka van. Az egyik, hogy átléptem azt a kort melytől megengedhető – úgy fel, mint le – a tiszteletteljes tegező hangnem, így ezt fogom a továbbiakban használni. A másik ok, hogy nosztalgiázni fogok. Ez már önmagában is rendhagyó (vagy ellentmondásos), egy technológia értékeket / újdonságokat / érdekességeket bemutató rendezvény kapcsán.
(tovább…)

Lap teteje