Az ONCAM javaslata széles látószögű megfigyelést igénylő egyedi környezetekre

A 180 és 360 fokos megfigyelési technológia kihasználása önmagában is előnyös, ám a brit CCTV technológiák élvonalába tatozó ONCAM szerint vannak olyan környezetek, amelyek különleges követelményeket támasztanak a sajátos igények szempontjából. Számos ilyen területen a videotechnológia alkalmazását speciális előírások szabályozzák, amelyek , előírják a gyártók számára, hogy szigorú tanúsításokat szerezzenek az alkalmazott megfigyelő kamerák számára.

Forrás: securityworldmarket.com

Forrás: securityworldmarket.com

Az ONCAM négy alkalmazást vizsgál, amelyekben az ezen tanúsítvánnyal rendelkező széles látószögű megfigyelési technológia valós értéke akkor jelenti a tényleges előnyt , amikor testreszabható, és biztonsági szempontok szükségleteihez adaptálható.

Hulladékgazdálkodás

A hulladékgazdálkodási ipar nem feltétlenül jut elsőként eszünkbe, de ha átgondoljuk az üzletág működését, gyorsan belátható az intelligens felügyeleti technológia szükségessége. Pontosabban, a robusztus és rugalmas megfigyelő kamerák felhasználhatók a műveletek megfigyelésére, a biztonságos munkakörnyezet biztosítására, a vagyon védelmére, a fenyegetések enyhítésére, a megfelelési előírások végrehajtására.

Továbbmenve ezek az eszközök segíthetnek a radioaktív hulladék ártalmatlanító létesítmények felügyeletében azt elősegítve, hogy a szigorú szabványokat és irányelveket a biztonsági protokollokkal összhangban betartják. A potenciálisan robbanásveszélyes környezetben való használatra tervezett, tanúsított kamera alkalmazása különösen is előnyös az ilyen típusú környezetben.

Ipari környezet

A 180 és 360 fokos kamerák, például a rozsdamentes acélból készült házban ideálisak ipari és vegyipari üzemekben is ahol a biztonsági szereplőknek mindig képeseknek kell lenniük a tevékenység felügyeletére. Az ilyen típusú kamera nemcsak teljes látványterületet képes biztosítani a vakterületek nélkül, hanem ellenáll a szélsőséges környezetnek és megóvhatja az értékes technológiát bármilyen típusú folyékony vagy szilárd szennyezéstől, amely az eszköz károsodását okozhatja.

Hívóközpontok

A telefonos ügyfélszolgálat alkalmazottai általában érzékeny adatokkal érintkeznek, így fenyegetések, valamint a fizikai kockázatok, például lopások és vandalizmus célpontjaiivá is válhatnak. Ezek a telephelyek s gyakran, tágas épületrészekben Open Office területeken és általában 24 órán át nyitva tartanak, így az átfogó felügyeletük kihívást jelent. A széles látószögű kamerák lehetővé teszik ezeknek a létesítményeknek beltéri és a veszélyeztetett kültéri területek, például a parkolóhelyek figyelését, lehetővé téve a kezelők számára a potenciális veszélyek egyszerű azonosítását és a gyors reagálást.

Panorámaképek

A 180 fokos kamera ideális azokra az esetekre, ahol falra szerelhető alkalmazás szükséges és egy érzékelővel rendelkező kamera képpel dewarded panorámás kilátás nyílik. Az olyan piacokon, mint például a kaszinók, a vendéglátás, a kiskereskedelem, a szállítás és a banki szolgáltatások, a felhasználók csak a szükséges területek – például a hosszú folyosó vagy a folyosó – lehető legjobb képeit igénylik. A 180 fokos technológiával a biztonsági személyzet proaktívan azonosíthatja a kockázatokat és a sebezhetőségeket, biztosítva ezzel az emberek és a tulajdon biztonságát.

Fenti példák is mutatják, hogy az emberek és az eszközök védelme minden típusú környezet számára kiemelkedő fontosságú. Noha ezek az alkalmazások számos vonatkozásban különböznek, a közös bennük a megbízható és robusztus megfigyelési technológia iránti igény. A széles látószögű és 360 fokos megfigyelő kamerák képessé tehetik a biztonsági szereplőket arra, hogy felismerjék a biztonsági kockázatokat és elősegítsék elhárításukat-enyhítésüket.

Forrás: securityworldmarket.com

Hozzászólások