Az Evolon Insites 2.0 szoftver proaktív képességei

Az Evolon Technology, Inc., az intelligens szoftvertechnológia fejlesztője, amely a felügyeleti videót valós idejű, használható információvá alakítja, bejelentette az Insites 2.0 elérhetőségét, amely proaktív videó megfigyelési platformjának legújabb kiadása.

A hatékony funkciókkal és fejlesztésekkel az Insites 2.0 új képességeket kínál mobilalkalmazásokhoz, webes platformokhoz és szélső bővítményekhez, miközben úttörő fejlesztéseket vezet be az AI-vezérelt biztonsági intézkedések terén, amelyek proaktívabb megközelítést tesznek lehetővé a kockázatkezelés és a biztonság terén.

“SOS” funkció

A mobilalkalmazás jelentős fejlesztéseken esett át, többek között egy „SOS” funkcióval, amely igény szerint sürgősségi intézkedést tesz lehetővé.

A felhasználók hozzáférhetnek az Axis Communications és a Hanwha Vision kamerák mobil élőképéhez, és profitálhatnak az AI-alapú kriminalisztikai keresésből, amely magában foglalja a beszélgetés funkciót is a felvételek egyszerű és hatékony visszakereséséhez.

Több ügyfél kezelése

Az élő nézet az Axis és Hanwha kamerákkal további pontosabb jelenetkörnyezetet ad és a kriminalisztikai keresés segíti a felhasználókat.

A webes platform frissítései a partnerek számára is megkönnyítették az ügyfelek telephelyeinek megfigyelését. A pro-monitoring fiókkezelési eszközök leegyszerűsítik a több ügyfeles kezelést a videomegfigyeléses előfizetések és a belépési folyamatok esetében.

Evolon Edge plugin

Az Evolon Edge Plugin olyan új algoritmusokat vezet be, amelyek lehetővé teszi a jelenet érzékenyebb zajszűrését (elhárítását) a jobb tisztaság és az aktív jelenetkezelés vezérlése érdekében.

A beépülő modul mostantól támogatja az Evolon Insites élő nézetét mobil és webes platformokon. A felhasználók javíthatják a felhő AI teljesítményét és képességeit a kameraszintű metaadatok és az Evolon Edge kimenetének kombinálásával.

Pontos jelenetelemzés

A rendszer fejlesztései akár 95 százalékkal csökkentik a téves riasztások számát a parkoló járműveknél.

Az Evolon Labs mesterséges intelligencia-kutatásba való befektetése az Insites 2.0-ban is látható. Az érintettek számára előnyös az emberekre és járművekre vonatkozó hozzáadott metaadatok, amelyek pontosabb jelenetelemzést tesznek lehetővé.

„Egy zökkenőmentes, minden az egyben platformot építettünk fel, ahol a továbbfejlesztett mobilalkalmazások, a legmodernebb mesterséges intelligencia-videoelemzés és az intuitív chat-alapú keresések találkoznak.” – nyilatkozta Tom Galvin, az Evolon vezérigazgatója.

Forrás: Evelon Technologies