Sarokkamera mesterséges intelligenciával a Hanwha Visiontól

Az AI képességekkel szerelt TNV-C7013RC sarokkamera kevesebb téves riasztást és hatékony kriminalisztikai keresést tesz lehetővé.

Forrás: Hanwha Vision

A kamerát kifejezetten javítóintézeti és pszichiátriai intézetek számára tervezték, fejlesztették. Az AI használata javítja a pontosságot és csökkenti a téves riasztások számát, mivel a kezelőket csak azokra az eseményekre figyelmezteti, amely tényleges cselekvést igényel, a hét minden napján, 24 órában. Az AI nagy hatékonyságot tesz lehetővé egy fontos esemény vagy tárgy/személy keresésében a megkülönböztetés funkciójával. Az objektumok észlelése és osztályozása valós időben történik. A kamera szükség esetén a ruha színét is érzékeli, pl. B. a foglyok overalljának színe.

A biztonság növelése és a hozzáférés szabályozása érdekében a TNV-C7013RC virtuális területek is beállíthatók, amelyek eseményeket (riasztást) indítanak el, ha objektum észlelése történik a meghatározott területen, ugyanígy a vonalátlépés vonatkozásban is. Ez a funkció nem csak figyelmezteti a kezelőket az illetéktelen behatolásra, hanem képes észlelni az ácsorgást és persze a behatolást is. Az újonnan hozzáadott szabályok hatékonyabbá tehetik az eseményindítókat azáltal, hogy csoportosítják őket úgy, hogy riasztást indítsanak el, ha a rendszer egy meghatározott (legfeljebb három) eseménycsoportot észlel; például egy tárgyat (egy személyt) azonosítanak és belép egy bizonyos területre, de a riasztás csak akkor indul el, ha átlép egy vonalat a területen belül.

Forrás: Hanwha Vision

A WiseNRII-vel és a preferált zárvezérléssel a TNV-C7013RC csökkenti a zajt és az elmosódottságot az észlelt tárgyak körül. A kívánt zárérték optimális szintre állításával csökkenthető a gyorsan mozgó objektumok elmosódása. Ugyanakkor az extrém WDR technológia több képkockás jelenetelemzést használ, hogy tiszta képeket biztosítson még erős háttérvilágítású környezetben is. A TNV-C7013RC Wisenet7 SoC-vel van felszerelve, amely tovább javítja a képminőséget.

Forrás: Hanwha Vision